Swissdent Dárková sada dentální péče Extreme Promo Kit

Swissdent Dárková sada dentální péče Extreme Promo Kit

Swissdent Dárková sada dentální péče Extreme Promo Kit

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Swissdent Dárková sada dentální péče Extreme Promo Kit - popis produktu

Sada pro ústní hygienu SWISSDENT Extreme Promo Kit :Sada dentální kosmetiky SWISSDENT Extreme Promo Kit obsahuje bělící zubní pastu Extreme Whitening Toothpaste, ústní sprej Extreme Mouth Spray, zubní kartáček Swissdent Profi Colours a taštičku. Tato zajímavá a velmi účinná sada pro zdravé a krásné zuby zaujme každého, kdo dbá o své zuby a správnou dentální hygienu. Díky pěknému balení v praktické taštičce je možné tuto sadu darovat jako praktický dárek, který zaručeně potěší!  Bělící zubní pasta Extreme Whitening Toothpaste (100 ml)Tato účinná pasta je určena pro kuřáky, a proto obsahuje složku baking soda, která napomáhá k odstraňování velkých pigmentací usazených na zubech. Zubní hygiena patří v současné době již k základním hygienickým návykům. Kvalita zubů, péče o ně a absolvované preventivní lékařské prohlídky vypovídají lépe než luxusní oblečení a drahé parfémy, o zdravém úsudku a vysoké úrovni hygieny každého člověka.Bohaté složení této luxusní pasty zajišťuje její skvělou účinnost. Hodnota abrazivity je vyšší a dosahuje 40 RDA. Bioaktivní kalcium peroxid v nanoformuli proniká mezi krystaly skloviny a odbarvuje barevné pigmenty. Dvojitá dávka enzymů papain a bromelain šetrně odstraní zabarvení z povrchu zubů. Přidaný Koenzym Q10 a vitamín E revitalizují dásně. Tato speciální pasta má výrazně svěží mentolovou příchuť. Neobsahuje SLS a proto málo pění. Obsah fluoridů je 1140 ppmF. Hýčkejte své zuby kvalitní zubní pastou, aby byly zdravé a krásné!Aktivní látky:Bioaktivní kalcium peroxid v nanoformuli proniká mezi krystaly skloviny a odbarvuje barevné pigmenty.Dvojitá dávka enzymů papain a bromelain šetrně odstraní zabarvení z povrchu zubů.Přidaný Koenzym Q10 a vitamín E revitalizují dásně.Typ zubů:Pro všechny typy zubů, zejména pro zuby se sklonem k většímu zabarvování nebo pro kuřáky.Použití:Používejte 2x denně. Po vyčištění ústa nevyplachujte, pouze pastu vyplivněte. Ústní sprej Extreme Mouth Spray (9ml)Tato ústní osvěžující voda ve spreji má bělící účinek. Skvěle ji využijete před jednáním s vašimi obchodními partnery, stejně jako po ránu, před nástupem do dopravního prostředku, kde ostatní cestující váš svěží dech zajisté ocení. Velmi vhodné použití tohoto spreje je také po požití alkoholu nebo aromatického jídla. Extreme sprej garantuje svěží dech až 3 hodiny po aplikaci. Protože je tento jedinečný sprej velmi intenzivní, vystačí 3–5 dávek na celý den. Zajistěte si svěží dech a nádherně bílé zuby!Použití:Aplikujte vstřikem do úst a použijte podle potřeby, nejvíce 5 dávek denně. Zubní kartáček Swissdent Profi ColoursTento kartáček má měkká až středně tvrdá vlákna, která dokonale vyčistí vaše zuby. Vlákna mají optimální tvrdost a ošetří nejen vaše zuby, ale i dásně. Speciálně upravená vlákna se spolehlivě dostanou všude tam, kde jiný kartáček nemá šanci. Kvalitní kartáček je polovina úspěchu při čištění vašich zubů! 

Sada obsahuje: Bělicí zubní pasta Extreme (Whitening Toothpaste) 100 ml Ústní sprej pro zářivě bílé zuby Extreme (Mouthspray) 9 ml Zubní kartáček Kosmetická taška Rozměry: 21 x 4 x 14 cm.

Produkt Swissdent Dárková sada dentální péče Extreme Promo Kit patří do skupiny produktů Zubní pasty, patří pod značku SWISSDENT v nabídce e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině zubní pasta, patří pod značku SWISSDENT v nabídce e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Swissdent Dárková sada dentální péče Extreme Promo Kit patří do skupiny produktů Ústní hygiena od značky SWISSDENT, naleznete ho u prodejce Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz a je navržen unisex.

Produkt Swissdent Dárková sada dentální péče Extreme Promo Kit má EAN kód 7640126190150.

Swissdent Dárková sada dentální péče Extreme Promo Kit - parametry produktu

Swissdent Dárková sada dentální péče Extreme Promo Kit - historie ceny a dostupnosti

Swissdent Dárková sada dentální péče Extreme Promo Kit - další zajímavé produkty

Swissdent Dárková sada dentální péče Extreme Promo Kit - jak nakoupit nejvýhodnější?