Hledej barvy! Bublinky: 140 samolepek

Hledej barvy! Bublinky: 140 samolepek

Hledej barvy! Bublinky: 140 samolepek

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 62 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Hledej barvy! Bublinky: 140 samolepek - popis produktu

Kohout spustí kokrhání ráno, raníčko, jen co začne vycházet sluníčko. Umíš si vybrat správnou barvu ze dvou a doplnit samolepky do obrázku? Velryba přátelská je přeci, to ví všichni – i mořští šneci. Dokážeš si vybrat ze dvou barev a použít samolepku k dokončení obrázku? V této knížce najdou naši nejmenší plno jednoduchých aktivit a 140 samolepek, které jim pomohou naučit se jednoduše a bez námahy rozeznávat barvy. Kulaté barevné samolepky – 'bublinky' – se lehce nalepují, krátké texty s veselými rýmy pomáhají cvičit paměť a snadno se opakují, barevné obrázky v knížce přitahují pozornost a napomáhají soustředění. Tak honem! Najdi tu správnou barvu bublinky a nalep ji tam, kam patří!

Dětské samolepky Hledej barvy! Bublinky: 140 samolepek: V této knížce, která je určena pro naše nejmenší, najdete plno jednoduchých aktivit a 140 „bublinek“ – samolepek, které dětem pomohou rozeznávat barvy.

Produkt Hledej barvy! Bublinky: 140 samolepek patří do skupiny produktů Kreativní knížky, patří značce Svojtka, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz, Alza.cz.

Produkt Hledej barvy! Bublinky: 140 samolepek je označen EAN kódem 9788025618356.

Hledej barvy! Bublinky: 140 samolepek - parametry produktu

Hledej barvy! Bublinky: 140 samolepek - historie ceny a dostupnosti

Hledej barvy! Bublinky: 140 samolepek - další zajímavé produkty

Hledej barvy! Bublinky: 140 samolepek - jak nakoupit nejvýhodnější?