Nejnižší cena za posledních 60 dní: 169 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
MRE Summit To Eat - Rýžový nákyp s jahodami: Chcete si dopřát chutné a čerstvé jídlo i při kempování? Žádný problém. Díky značce Summit to eat si vychutnáte výborný rýžový nákyp s jahodami i na cestách. Sáček s jídlem je lehký a skladný, takže můžete cestovat bez zbytečné zátěže a nezabere vám téměř žádné místo. Přesto si zachovává všechny nutriční hodnoty a vitamíny, a tak vám dodá dostatek energie, která se při cestování vždycky hodí. Nepotřebujete ani talíř - jídlo si připravíte přímo v sáčku, stačí vám jen horká voda na zalití. A navíc je jídlo stejně chutné, jako byste si ho sami uvařili. Vychutnejte si lahodné kousky jahod s krémovou rýží kdykoli a kdekoli. Hlavní přednosti trvanlivého jídla Summit to eatDodá vám potřebnou energiiRýžový nákyp s kousky jahod váží pouhých 86 gMůžete servírovat přímo z pytlíku - nepotřebujete talířTrvanlivé jídlo Summit to eat vám vydrží čerstvé až 7 letPokrm si zachovává svou výbornou chuť i aromaObsahuje jen přírodní ingredienceVhodné na cesty a outdoorové vaření Nová technologie uskladňování potravinNa rozdíl od většiny trvanlivých potravin nejsou jídla Summit to eat vysoušena na vzduchu. K uskladnění se používá technologie vymrazování, díky které si jídlo zachová všechny nutriční hodnoty, vitamíny, chutě i vůně. Jídla jsou nejprve doopravdy uvařena, jako byste si je připravovali ve své kuchyni, a následně vymrazena. Potraviny se nescvrknou ani nezmenší, pouze se zbaví vody. Můžete si tak být jisti, že dostanete výživné a chutné jídlo. Návod k přípravě:Odtrhněte okraj pytlíku.Vyjměte z něj sáček, který pohlcuje vlhkost.Nalijte do pytlíku horkou vodu a důkladně zamíchejte.Uzavřete pytlík a nechte pokrm 8 minut rehydratovat.Zamíchejte a pusťte se do jídla!
MRE Adventure Menu - Rýžový nákyp se švestkami:Trvanlivé jídlo Adventure Menu Rýžový nákyp se švestkamiVyrážíte zrovna na cesty nebo jen nemáte čas na vaření a přesto nechcete své tělo živit těžko stravitelnými polotovary, instantními jídly či konzervami? Pak je
Rýžový papír A4 ITD - jahody | | Rýžový papír A4 ITD - jahody Mimořádně jemný rýžový papír je vhodný na decoupage, zdobení, dekorování nebo na ubrouskovou techniku. Vytváří skutečně okouzlující motivy, které budou doplňkem do každého interiéru
Fit Rýžová kaše Jahoda 60 g | | Sypká směs z obilovin pro přípravu rýžové kaše s mrazem sušenými jahodami a s příchutí vanilky. S vysokým obsahem vlákniny | | Složení: rýžová mouka 40,9 %, glukózový sirup, slunečnicový olej, fruktóza, vláknina inulin 6,4 %, kukuřičný
Tento popis byl strojově přeložen z původního textu.Hotové jídlo (MRE) se samoohřevem od španělské značky FORESTIA
Dostali jste chuť na francouzské brambory, rýžový nákyp nebo žemlovku, ale jste doma sami? Nebo zapečené jídlo připravujete pro více lidí, ale chcete ho každému jedlíkovi stylově naservírovat? Malá skleněná zapékací mísa s víkem od Simax se hodí právě pro tyto
Josef's snacks Máta s jahodou tyčinka bez lepku 33 g | | Tyčinka jahodová s mátou. | | Složení: rýžový sirup, ovesné vločky přirozeně bez lepku, kokos, rawmazánka sluneční (sluneč.seminko 84 %, slun.olej, kak.máslo), fíková pasta, lyofilizovaná jahoda (5 %), máta sušená (0,8
RiceMash je extrudovaná instantní rýžová mouka pro rychlou přípravu báječné kaše. Mr. Popper's® RiceMash® je extrudovaná instantní rýžová mouka pro rychlou přípravu báječné kaše. Jedná se zároveň o výjimečnou surovinu pro přípravu muffinů, chlebíčků, pečiva a
RiceMash je extrudovaná instantní rýžová mouka pro rychlou přípravu báječné kaše. Mr. Popper's® RiceMash® je extrudovaná instantní rýžová mouka pro rychlou přípravu báječné kaše. Jedná se zároveň o výjimečnou surovinu pro přípravu muffinů, chlebíčků, pečiva a
GERBER Cereal mléčná kaše jahodová Dobrou noc je kombinací vysoce | kvalitní rýžové mouky, jemné chuti jahod a vitamínů, která uspokojí | potřeby děťátka i jeho mlsný jazýček. Kaše je vhodná pro kojence od | ukončeného 6. měsíce. | | V roce 1927 Dorothy GERBER začala