Profesionálne zdravotné tenisky Suecos Alma White 39

Profesionálne zdravotné tenisky Suecos Alma White 39

Profesionálne zdravotné tenisky Suecos Alma White 39

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 185 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Profesionálne zdravotné tenisky Suecos Alma White 39 - popis produktu

Jste neustále na nohou? Potřebovali byste zdravotní obuv, při které si ani neuvědomíte, že ji máte obutou? V tom případě si tyto ALMY zamilujete! Obuv pro profesionály, číšníky, barmany, zdravotníky, poskytuje dokonalý komfort při každodenním nošení, tlumí každý Váš krok a nabízí úlevu pro Vaše kolena, nohy a záda, snižuje jejich přetížení Skvěle tlumí nárazy na patě Širší pata, pro lepší stabilitu Pryžová, ultra lehká protiskluzová podrážka, nezanechává stopy na podlaze Díky síťovinovému materiálu, je obuv prodyšná a Vaše noha se nepotí Díky exkluzivní technologii Health Tech™ budete mít snazší krok a tím i každodenní život. Vyjímatelná stélka Air System™ Honeycomb s větracími otvory přenáší tlak na celou podrážku The Cooltech™ podšívka je z měkké tkaniny, která podporuje rychlé vysátí vlhkosti

Produkt Profesionálne zdravotné tenisky Suecos Alma White 39 lze nalézt mezi produkty ve skupině Zdravotní obuv od značky ​Suecos, v barevné verzi bílá, naleznete ho u prodejce Profikuchar.cz.

Profesionálne zdravotné tenisky Suecos Alma White 39 - parametry produktu

Záruční doba24 měsíců
Barvabílá
Velikost obuvi39
KategorieTenisky, Zdravotní obuv
Značka​Suecos
Barvabílá
E-shopProfikuchar.cz

Profesionálne zdravotné tenisky Suecos Alma White 39 - historie ceny a dostupnosti

Profesionálne zdravotné tenisky Suecos Alma White 39 - další zajímavé produkty

Profesionálne zdravotné tenisky Suecos Alma White 39 - jak nakoupit nejvýhodnější?