Stropní LED osvětlení Maia, s bluetooth reproduktorem

Stropní LED osvětlení Maia, s bluetooth reproduktorem

Stropní LED osvětlení Maia, s bluetooth reproduktorem

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Stropní LED osvětlení Maia, s bluetooth reproduktorem - popis produktu

Za jednoduchým designem kulatého stropního LED osvětlení se skrývá vynikající technologie. Pomocí dálkového ovladače můžete měnit barvu světla ve spektru RGBW (červená, zelená, modrá, bílá) a postupně tlumit intenzitu světla. Inteligentní svítidlo je navíc vybaveno Bluetooth reproduktorem pro přehrávání hudby a funkcí nočního osvětlení. Toto světlo lze umístit do všech stylů bydlení.

Tento produkt naleznete ve skupině LED osvětlení od značky ASKO - NÁBYTEK, je vyroben z materiálu Plast, naleznete ho u prodejce Asko-nabytek.cz.

Produkt Stropní LED osvětlení Maia, s bluetooth reproduktorem patří do skupiny produktů Designový nábytek, patří značce ASKO - NÁBYTEK, z materiálu Plast, naleznete ho u prodejce Asko-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Nábytkové osvětlení, vyrábí jej značka ASKO - NÁBYTEK, materiálové provedení je Plast, naleznete ho u prodejce Asko-nabytek.cz.

Stropní LED osvětlení Maia, s bluetooth reproduktorem - parametry produktu

Stropní LED osvětlení Maia, s bluetooth reproduktorem - historie ceny a dostupnosti

Stropní LED osvětlení Maia, s bluetooth reproduktorem - další zajímavé produkty

Stropní LED osvětlení Maia, s bluetooth reproduktorem - jak nakoupit nejvýhodnější?