Stolní tenis - Lenka Mišičková - e-kniha

Stolní tenis - Lenka Mišičková - e-kniha

Stolní tenis - Lenka Mišičková - e-kniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 135 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Stolní tenis - Lenka Mišičková - e-kniha - popis produktu

eBook: Víte, který sport patří k nejrozšířenějším a nejrychlejším na světě? Chcete si jej vyzkoušet? Pak vítejte ve světě malého kulatého míčku, rychlosti a neuvěřitelných zážitků. Zdokonalte se s námi a prožijte skvělou zábavu! Provedeme vás prvními kroky a poradíme vám, jak učit stolní tenis zábavnou formou. Zájemce o aktivní způsob života přesvědčíme o tom, že na získání a udržení dobré kondice není v žádném, ani v seniorském, věku pozdě! Kniha dlouholeté trenérky a rozhodčí extraligy stolního tenisu je zaměřená nejen na trénink hráčů, je také vhodnou pomůckou pro všechny, kteří by si rádi tento zajímavý sport vyzkoušeli. Bude jistě vítaným průvodcem učitelů, trenérů, rodičů, zkrátka všech, kteří si stolní tenis oblíbili.

Produkt Stolní tenis - Lenka Mišičková - e-kniha lze nalézt mezi produkty ve skupině Stolní tenis, vyrábí jej značka Grada, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Stolní tenis - Lenka Mišičková - e-kniha - parametry produktu

Stolní tenis - Lenka Mišičková - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

Stolní tenis - Lenka Mišičková - e-kniha - další zajímavé produkty

Stolní tenis - Lenka Mišičková - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?