Stolička MIMI, béžová

Stolička MIMI, béžová

Stolička MIMI, béžová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 930,75 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Stolička MIMI, béžová - popis produktu

Ergonomická stolička se zaoblenou základnou, která přispívá k lepšímu držení těla. Stolička je stohovatelná a lze ji snadno zavěsit na stůl, což usnadňuje úklid. Skvěle se hodí do učeben, společných prostor i kanceláří.Tato stolička se díky promyšlenému minimalistickému designu hodí do většiny prostředí a nabízí řadu funkcí. Kovový rám je navržen tak, aby bylo možné několik stoliček jednoduše naskládat na sebe. Pod sedákem se nachází podložky, které chrání povrch stolu v případě, že na něj stoličku zavěsíte. Prostor mezi sedákem a spodní deskou lze využít například k uložení tašky nebo batohu.Zakřivená základna podporuje aktivní sezení a zlepšuje držení těla. Variace a pohyb mají pozitivní účinky na zdraví a přispívají ke zvýšení koncentrace a kreativity. Stolička se proto velmi dobře hodí do učeben nebo inspirativních kancelářských prostor určených ke spolupráci.Stolička má čalouněný sedák a je určena pro používání v interiéru.

Produkt Stolička MIMI, béžová patří do skupiny produktů Kancelářské židle, v barvě beige, v nabídce prodejce Ajprodukty.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kancelářské křesla, barevné provedení je beige, naleznete jej v e-shopu Ajprodukty.cz.

Stolička MIMI, béžová - parametry produktu

Barvabeige
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka
Výška
Hloubka
Hmotnost5.35
KategorieŽidle, Křesla, Kancelářské židle, Kancelářské křesla
Barvabeige
E-shopAjprodukty.cz

Stolička MIMI, béžová - historie ceny a dostupnosti

Stolička MIMI, béžová - další zajímavé produkty

Stolička MIMI, béžová - jak nakoupit nejvýhodnější?