Stojící dekorativní solární lampa 4 kusy

Stojící dekorativní solární lampa 4 kusy

Stojící dekorativní solární lampa 4 kusy

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 395 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Stojící dekorativní solární lampa 4 kusy - popis produktu

STOJÍCÍ DEKORATIVNÍ SOLÁRNÍ LAMPY 4 KUSY Vhodné osvětlení vaší zahrady jí dodá jedinečnou atmosféru a umožní odhalit její krásu. Stojanové solární lampy lze navíc použít jako světelnou stopu označující příjezdovou cestu pro auta nebo zahradní cesty. SOLÁRNÍ LAMPY NA ZAHRADU - POHODLÍ PŘI POUŽÍVÁNÍSolární venkovní lampy představují neuvěřitelně pohodlné a snadné řešení. Stačí je umístit na požadované místo, zapnout a je hotovo. A to vše bez nutnosti tahat kabely nebo je každý den zapínat a vypínat.Součástí sady jsou také dlouhé stojany, které je třeba zapíchnout do země .Tento způsob montáže solárních lamp vám umožní umístit je na libovolné místo podle vlastních dispozic. SOLÁRNÍ LAMPY - ŘEŠENÍ ŠETRNÉ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍPři umísťování lamp nezapomeňte je zapíchnout do země na místě dobře vystaveném slunečnímu záření, aby se jejich baterie mohla během dne nabíjet. Plně nabitá baterie s kapacitou 400 mAh umožňuje až 8 hodin nepřetržitého provozu po setmění. Vašim zákazníkům tak během letních zahradních akcí určitě nedojde světlo. ZAHRADNÍ SOLÁRNÍ LAMPY - DODAJÍ KOUZLO KAŽDÉ ZAHRADĚKryt LED lamp má zajímavý výřez, který jistě udělá dvorky vašich zákazníků jedinečnými. Takové originální lampy jistě přitáhnou více pozornosti než běžné lucerny. ZAHRADNÍ SOLÁRNÍ LUCERNY - VYSOCE KVALITNÍ VÝROBKYNa výrobu zahradních lamp byl použit odolný kvalitní plast, který zaručuje, že celá sestava svým světlem zajistí mnoho večerů strávených na zahradě. Lampy jsou navíc vodotěsné s normou IP44, což zaručuje, že přežijí všechny letní lijáky. INFORMACE O VÝROBKU:TECHNICKÉ SPECIFIKACE:Materiál: plastBaterie: 400 mAhDoba nabíjení: 8 hodinDoba provozu: 6-8 hodinVodotěsnost: IP44Množství: 4 ksROZMĚRY: Celá lampa: 28,5 cm x 6 cm x 6 cm Balení: 13 cm x 19,5 cm x 12,5 cmSolární zahradní lampy k zapíchnutí do země zabalené v kartonové krabici.

Produkt Stojící dekorativní solární lampa 4 kusy patří do skupiny produktů Solární osvětlení, v nabídce prodejce Dareckyukatky.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Solární lampy, naleznete ho u prodejce Dareckyukatky.cz.

Produkt Stojící dekorativní solární lampa 4 kusy patří do skupiny produktů Dekorativní osvětlení v nabídce e-shopu Dareckyukatky.cz.

Stojící dekorativní solární lampa 4 kusy - parametry produktu

Stojící dekorativní solární lampa 4 kusy - historie ceny a dostupnosti

Stojící dekorativní solární lampa 4 kusy - další zajímavé produkty

Stojící dekorativní solární lampa 4 kusy - jak nakoupit nejvýhodnější?