Stojan na slunečník Dekorhome Obdélníkový

Stojan na slunečník Dekorhome Obdélníkový

Stojan na slunečník Dekorhome Obdélníkový

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 001 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Stojan na slunečník Dekorhome Obdélníkový - popis produktu

Tento stojan na slunečník vytvoří pevnou a odolnou základnu, která váš slunečník udrží v žádoucí poloze a zabrání jeho převrácení či odfouknutí. Tento stojan na slunečník je vyrobený z odolné žuly, která má svou váhu, stojan je tudíž stabilní. Žula je též vysoce kvalitní materiál a stojanu propůjčuje svůj sofistikovaný vzhled. Zasaďte svůj slunečník do tohoto luxusního stojanu a dodejte svému zahradnímu posezení špetku luxusu a elegance. Trubka na slunečník je zhotovená z nerezové oceli. Dodávka zahrnuje adaptér, takže stojan je vhodný pro tyče slunečníku o průměru 38 mm nebo 48 mm. Umístit slunečník do stojanu a pevně ho v něm uchytit je velmi jednoduché. Barva:bílá / šedáTvar:kulatýobdélníkVýběr tvaru zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:žula / ocelRozměry:šířka: 40 / 45 cmhloubka: 25 / 40 cmvýška: 36,5 / 38,5 cmHmotnost: 20 / 25 kg

Tento produkt naleznete ve skupině Obdélníkové slunečníky, patří pod značku Vida, barevné provedení je šedá, materiálové složení Kámen, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

Produkt Stojan na slunečník Dekorhome Obdélníkový patří do skupiny produktů Podstavec pod slunečník od značky Vida, barevná varianta je šedá, materiálové provedení je Kámen, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Stojan na slunečník Dekorhome Obdélníkový - parametry produktu

BARVABílá
BARVAŠedá
HMOTNOST25 kg
HMOTNOST20 kg
MATERIÁLKov
MATERIÁLPlast
MATERIÁLKámen
ŠÍŘKA40 cm
ŠÍŘKA45 cm
HLOUBKA40 cm
HLOUBKA25 cm
DEKORKámen
STYLPraktický
VÝŠKA38,5 cm
VÝŠKA36,5 cm
TVARObdélníkový
Hmotnost25000.000g
KategorieStojany, Slunečníky, Obdélníkové slunečníky, Podstavec pod slunečník
ZnačkaVida
Barvašedá
MateriálKámen
E-shopInpostele.cz

Stojan na slunečník Dekorhome Obdélníkový - historie ceny a dostupnosti

Stojan na slunečník Dekorhome Obdélníkový - další zajímavé produkty

Stojan na slunečník Dekorhome Obdélníkový - jak nakoupit nejvýhodnější?