Stiga Champ #148940

Stiga Champ #148940

Stiga Champ #148940

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Stiga Champ - popis produktu

Síťka na stolní tenis Stiga Champ: Síť na stolní tenis značky Stiga je ideální pomůckou pro vaší rekreační hru stolního tenisu. Díky své jednoduché instalaci je síť během několika vteřin připravena pro hru. Je vyrobena z modré nylonové síťoviny, takže je dokonale viditelná. Upínání na stůl se realizuje klasickým šroubováním, což podporuje pevné uchycení a vy se tak budete moci věnovat pouze hře. Díky kotvení klasickým šroubováním umožňuje variabilní napnutí sítě.  Klíčové vlastnosti Klasické šroubování Jednoduchá instalace Modrá nylonová síťovina Pevné uchycení Značka Stiga je již více než 70 let světovým lídrem ve výrobě vybavení pro stolní tenis. Stolní tenisté ze Švédska, Číny, Singapuru a Hong Kongu si nedokáží představit, že by jejich partnerem pro hru byla jiná značka, než Stiga. STIGA Švédská značka Stiga je již více než 70 let světovým lídrem ve výrobě vybavení pro stolní tenis. Produkty Stiga patří mezi oblíbené náčiní hráčů světové špičky. Stiga je výhradním dodavatelem reprezentačních týmů Švédska, Číny, Singapuru a Hong Kongu a mnoha dalších.

Produkt Stiga Champ #148940 lze nalézt mezi produkty ve skupině Stolní tenis, vyrábí jej značka Stiga, v nabídce prodejce Mastersport.cz, Alza.cz.

Produkt Stiga Champ #148940 označuje EAN kód 7318686360008.

Stiga Champ - parametry produktu

Hmotnost0.1 kg
KategorieTenis, Stolní tenis
ZnačkaStiga
E-shopMastersport.cz, Alza.cz
EAN7318686360008

Stiga Champ - historie ceny a dostupnosti

Stiga Champ - další zajímavé produkty

Stiga Champ - jak nakoupit nejvýhodnější?