Stavební pouzdro ECLISSE dvoukřídlé do zdiva

Stavební pouzdro ECLISSE dvoukřídlé do zdiva

Stavební pouzdro ECLISSE dvoukřídlé do zdiva

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 16 880 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Stavební pouzdro ECLISSE dvoukřídlé do zdiva - popis produktu

Stavební pouzdra do zdi jsou ideálním příkladem účelnosti a kvality systémů Eclisse. Eclisse stavební pouzdro se hodí pro každé použití jak do rekonstrukcí, tak i do novostaveb.Stavební pouzdra lze osadit jakýmikoliv dveřmi od standardních, masivních až po celoskleněné.Vyrábí se z kvalitního pozinkovaného plechu bez svařování, které poškozuje zinkování.Světlost průchodu stavebních pouzder až 1500 mm do šířky a 2900 mm do výšky (u SDK).Stavební pouzdra na dokončenou sílu stěny 100 mm, lze osadit pouze dveřmi do tloušťky 40mm.Součástí pouzdra je:

  • Odnímatelná kolejnice, dovoluje bezproblémové nastavení koncového dorazu, lze ji vyjmou i po zabudování pouzdra.
  • Omítkářka síť, přesah sítě na stěnu zabraňuje praskání omítky.
  • Profilovaný plech, o síle 0,7mm je speciálně bodově vyztužen, což zajišťuje tuhost a pevnost pouzdra.
  • Nosné vozíčky s kuličkovými ložisky o nosnosti 80 kg, které jsou vyrobené z oceli, potažené nylonem a zajišťují tichý chod (pro těžší dveře i vozíčky o nosnosti 120kg).
  • Vrchní kovová traverza s polystyrenovou ochranou, absorbuje možnou strukturální dilataci malty.
  • Vodící trn, který lze ukotvit přímo do pouzdra je vymezen přesně na střed s možností přišroubování přímo do kapsy nebo na zem.
  • Rozpěra k vyrovnání pouzdra a pod dveřní vytahovatelný plech.
  • Regulovatelné zarážky dveří, dávají možnost měnit pozici dveří dle potřeby.
  • Dorazový díl, zabraňuje jakékoliv deformaci a usnadňuje opláštění obložkami.
Pouzdra pro posuvné dveře do zdivaPouzdra ECLISSE do zdiva mají velmi pevnou a odolnou konstrukci, díky originálnímu, technickému řešení. Standardní pouzdro (průchod 800x2100 mm) váží v tomto případě více než 40 kilogramů. Profilovaný plechPouzdra ECLISSE mají vysokou pevnost a tuhost. Používáme speciální, bodově profilované plech o síle cca 0,7 mm. Omítkářská síťOmítkářská síť má málá aka (50x25 mm). Přesah sítě na stěnu zamezuje praskání omítky. Omítkářská síť je vyrobena z vroubkovaného drátu, což výrazně zlepšuje přilnavost sítě mezi pouzdrem a omítkou. 16 vodorovné výztužné profilyKonstrukci pouzdra tvoří 16 vodorovných výztužných profilů, navazujících na profilovaný plech, ke kterým je bez svařování připevněna omítkářská síť. Díky tomu mají pouzdra potřebnou pevnost a rezistenci.

Stavební pouzdro ECLISSE dvoukřídlé do zdiva - parametry produktu

KategorieStavebniny

Stavební pouzdro ECLISSE dvoukřídlé do zdiva - historie ceny a dostupnosti

Stavební pouzdro ECLISSE dvoukřídlé do zdiva - další zajímavé produkty

Stavební pouzdro ECLISSE dvoukřídlé do zdiva - jak nakoupit nejvýhodnější?