Stavební pouzdro ECLISSE dvoukřídlé do sádrokartonu

Stavební pouzdro ECLISSE dvoukřídlé do sádrokartonu

Stavební pouzdro ECLISSE dvoukřídlé do sádrokartonu

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 15 186 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Stavební pouzdro ECLISSE dvoukřídlé do sádrokartonu - popis produktu

Stavební pouzdra do sádrokartonu Eclisse jsou ideálním příkladem účelnosti a kvality systémů Eclisse se hodí pro každé použití jak do rekonstrukcí, tak i do novostaveb. Stavební pouzdra lze osadit jakými koliv dveřmi od standardních, masivních až po celoskleněné.Vyrábí se z kvalitního pozinkovaného plechu bez svařování, které poškozuje zinkování.Světlost průchodu stavebních pouzder - až 1500 mm do šířky a 2900 mm do výšky (u SDK).Stavební pouzdra na dokončenou sílu stěny 100 mm, lze osadit pouze dveřmi do tloušťky 40 mm. Součástí pouzdra je:

  • Odnímatelná kolejnice, dovoluje bezproblémové nastavení koncového dorazu, lze ji vyjmou i po zabudování pouzdra.
  • Nosné vozíčky s kuličkovými ložisky o nosnosti 80kg, ketré jsou vyrobené z oceli, potažené nylonem a zajišťují tichý chod (pro těžší dveře i vozíčky o nosnosti 120kg).
  • Vodící trn, ketrý lze ukotvit přímo do pouzdra je vymezen přesně na střed s možností přišroubování přímo do kapsy nebo na zem.
  • Zesílené omega profily, jsou speciálně profilované příčné výztuhy z pozinkovaného plechu o tl. 0,7mm, pro bezpečné vedení dveřního křídla.
  • Regulovatelné zarážky dveří, dávají možnost měnit pozici dveří dle potřeby.
 Pouzdra pro posuvné dveře do sádrokartonu.V případě sádrokartonových stěn je otevřená struktura pouzder do SDK vizuálně velmi podobná sádrokartonovému rastru a dobře na něj navazuje, což usnadňuje opláštění pouzder.Nesmontovaná verze pouzder do sádrokartonu, tzv. KIT je užitečná pro své rozměry. Balení snadno přenesete, převezete i uskladníte. Jedna paleta pouzder o 77 kusech zabere jeden metr čtvereční. Navíc je pouzdro je variabilně sestavitelné na dokončenou tloušťku 10 nebo 12,5 cm.Pouzdro do sádrokartonu s otevřenou strukturou má schopnost vydržet o 20% více bočního ohýbání, než jiné podobné konstrukce na současném trhu *.Zesílené svislé výztuhy, spojené s vodorovnými profily, spolu tvoří konstrukci mnohem pevnější než pouzdro vyrobené z jednoho kusu plechu.* viz. interní laboratorní testy prováděné na různých ekvivalentních konstrukcích. Zesílené omega profilySpeciálně profilované příčné výztuhy z pozinkovaného plechu tl. 0,7 mm poskytují odolní vnitřní prostor pro bezpečné vedení dveřního křídla.12 Svislé výztuhySvislé výztuhy jsou vyrobeny ze zesílené oceli (1,2 mm) a jsou speciálně vyztužené, aby odolaly vertikálním tlakům.Vrchní kovová traverzaJe navržena tak, aby zvýšila rezistenci případných tlaků.  

Stavební pouzdro ECLISSE dvoukřídlé do sádrokartonu - parametry produktu

KategorieStavebniny

Stavební pouzdro ECLISSE dvoukřídlé do sádrokartonu - historie ceny a dostupnosti

Stavební pouzdro ECLISSE dvoukřídlé do sádrokartonu - další zajímavé produkty

Stavební pouzdro ECLISSE dvoukřídlé do sádrokartonu - jak nakoupit nejvýhodnější?