Star Wars Stormtrooper & Darth Vader - hrací karty

Star Wars Stormtrooper & Darth Vader - hrací karty

Star Wars Stormtrooper & Darth Vader - hrací karty

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 137 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Star Wars Stormtrooper & Darth Vader - hrací karty - popis produktu

Karty Star Wars Stormtrooper & Darth Vader - hrací karty: Jak přečkat čas než vyjde další epizoda Star Wars? Zkuste si zahrát karetní hru s oficiálně licencovanými hracími kartami s motivem Hvězdných válek. Karty jsou dodávány v plechové krabičce s motivem Stormtroopera. Hemží se všemi známými postavami ze sci-fi ságy Hvězdné války. V balení najdete všech 52 herních karet a k nim 2 žolíky. Kdo zvítězí Jedi nebo Darth Vader? Klíčové vlastnosti karet Star Wars Stormtrooper & Darth VaderStar Wars Stormtrooper & Darth Vader z oficiální licenceKarty jsou dodávány v plechové krabičce s vytlačeným motivem StormtrooperaNajdete zde všechny známé postavy Hvězdných válekBalení obsahuje 52 karet a 2 žolíky

Hrací karty s motivem světa Star Wars, nabízí dětem zábavnou hru žolíky.

Obsah balení:

  • 54 karet včetně 2 žolíků
  • praktická pevná krabička

Kupte dětem zábavné hrací karty!

Vhodné pro děti od 8 let Materiál obalu: plech

Zábavná sada hracích karet s motivem Star Wars v krásné krabičce, skvělý dárek a doplněk pro každého fanouška světa Star Wars. Balení obsahuje: standardní sadu hracích karet, krabičku

Tento produkt naleznete ve skupině Společenské hry, patří pod značku Epee Merch, PALADONE, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz a je určen male.

Produkt Star Wars Stormtrooper & Darth Vader - hrací karty patří do skupiny produktů Karetní hry, patří pod značku Epee Merch, PALADONE v nabídce e-shopu 4kids.cz, Alza.cz a je určen male.

Produkt Star Wars Stormtrooper & Darth Vader - hrací karty je označen EAN kódem 5055964715526.

Star Wars Stormtrooper & Darth Vader - hrací karty - parametry produktu

Star Wars Stormtrooper & Darth Vader - hrací karty - historie ceny a dostupnosti

Star Wars Stormtrooper & Darth Vader - hrací karty - další zajímavé produkty

Star Wars Stormtrooper & Darth Vader - hrací karty - jak nakoupit nejvýhodnější?