SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké bez laclu - NEO LADY - černá

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké bez laclu - NEO LADY - černá

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké bez laclu - NEO LADY - černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 679 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké bez laclu - NEO LADY - černá - popis produktu

Dámske cykloé šortky Sportful Neo sú ideá lne pro každodenníé iný vyjížďky v letním´ období. Má tradiční vzhled, funkční materiály a pohodlnou podložku. Ve spodní části jsou elastické lemy s novým silikonovým potiskem, které zabraňují vyhrnování šortek. Pohodlnécyklo&scaron&orts sýý&borný&m poměrem cena/ý&con. Vlastnosti cyklošortéz plochééstehy ve vybranýchýčástech. na vnějších stranách stehna přes&scaroný a na vnějších stranách stehna přes&scaroný a na vnějších stranách stehna přes&scaroný a na vnějších stranách stehna přes&scaroný a na vnějších stranách stehna přes&scaroný a na&scaroný materiálý. Vložka Bodyfit Pro MD W stlačitelnýý materiál Elast-Xál zabraňujeúnave svalů. elastickéé lemy ve spodní části se silikonovýmiónovýmiýtečkami na vnitřní straně. teplotní rozsah: 15 až 25 °C Vložka Bodyfit Pro MD W Lehkáácyklistickáávložka s minimálnímáobjemem pro maximálníávolnost pohybu. Je vybavena štructúrou s dvojitou hustotou šrou a mäkovou tkaninou o průměru 3 mm s mikroperforací pro zvýšení ššence prodyšnosti a celkového épohodlí. Ideální pro krátké i dlouhé vyjížďky. Materiál Elast-X Extrémně pohodlnáátkanina zálycry®, která siápouzeázachováváásvé vlastnosti. Přiléhá těsně k tělu, aniž by stahovala svaly, a usnadňuje tak šlip do pedálovu. Je prodyšná nbspaacute;a snadno se udržuje. Materiál Air Meshál Tkanina, kterááumožňuje ochlazování během jízdy na kole díkyáproudění vzduchu, udržuje tělo v suchu a chladu. Malééotvory v síťovině&scaron&tructúre tkaniny minimalizujíúprůhlednost oblečení. Sportful Italské výrobca športého oblečení (běžeckéélyžování, cykloturistika, outdoor). Při výrobě používá inovativní technologie a vysoce kvalitní materiály. s cílem dosáhnout &scaronécyklistického oblečení spolupracuje společnost s profesionálními cyklisty již více než 60 let. Velikostní tabulka

1 Obvod hrudníku ( cm) 2 Obvod pasu ( cm) 3 Obvod boků ( cm) 4 Délka kalhot ( cm)
XS 79 63 87 75
S 84 68 92 76
M 89 73 97 77
L 94 78 102 78
XL 99 83 107 79
2XL 104 88 112 80

Produkt SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké bez laclu - NEO LADY - černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské kalhoty, je v nabídce značky Sportful, materiál je elastan, polyamid, polyester v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské šortky, je v nabídce značky Sportful, materiál je elastan, polyamid, polyester v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

Produkt SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké bez laclu - NEO LADY - černá patří do skupiny produktů Krátké kalhoty, je v nabídce značky Sportful, materiál je elastan, polyamid, polyester v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké bez laclu - NEO LADY - černá - parametry produktu

BENEFITploché švy, integrovaná cyklovložka
VLASTNOSTIprodyšné, komfortní, aerodynamické
VYUŽITÍsilniční cyklistika
ROČNÍ OBDOBÍjaro, léto
DESIGNjednobarevný
DÉLKAkrátké kalhoty
MATERIÁLPolyamid, Polyester, Elastan
POHLAVÍdámské
KategorieKalhoty, Šortky, Dámské kalhoty, Dámské šortky, Krátké kalhoty, Cyklistické kalhoty, Cyklistika, Dámské krátké kalhoty
ZnačkaSportful
Materiálelastan, polyamid, polyester
E-shopHolokolo.cz

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké bez laclu - NEO LADY - černá - historie ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké bez laclu - NEO LADY - černá - další zajímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké bez laclu - NEO LADY - černá - jak nakoupit nejvýhodnější?