SPOKEY - JUMPER II Trampolína černo-modrá, průměr 305 cm, včetne ochranné sítě a žebříku

SPOKEY - JUMPER II Trampolína černo-modrá, průměr 305 cm, včetne ochranné sítě a žebříku

SPOKEY - JUMPER II Trampolína černo-modrá, průměr 305 cm, včetne ochranné sítě a žebříku

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SPOKEY - JUMPER II Trampolína černo-modrá, průměr 305 cm, včetne ochranné sítě a žebříku - popis produktu

Trampolína Spokey JUMPER II to není jen skvělý způsob zábavy pro společné chvíle s rodinou a kamarády. Je to především volný čas strávený na čerstvém vzduchu, zlepšování fyzické kondice a urychlení spalování kalorií.Trampolína JUMPER II byla vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, které zaručují bezpečnou zábavu. Systém nohou ve tvaru písmene “U” zajišťuje stabilitu celé trampolíny během skákání. Zabezpečení ve formě ochranných sítí a zapínání na zip poskytují ochranu proti nechtěnému vyskočení z trampolíny.Spokey zahradní trampolíny, díky skvělé zábavě, sbližují celou rodinu. Hodí se na jakoukoliv zahradu.Trampolína JUMPER II v různých barevných provedeních je snem mnoha dětí, dospívajících a dospělých.Parametry:průměr: 305 cmvnitřní síťbezpečnostní síť uzamykatelná zipem a přezkoubezpečné sloupky3 nohy ve tvaru „U“6 nosných sloupků chráněných pěnouvýška: 245 cmvýška skákací plochy: 65 cmpočet pružin: 54 ksochranný lem rámu a pružindvoustupňový kovový žebříkmaximální hmotnost uživatele: 150 kgrozměry balení: 160 x 47 x 17 cmcertifikáty CE4 barevné varianty

Produkt SPOKEY - JUMPER II Trampolína černo-modrá, průměr 305 cm, včetne ochranné sítě a žebříku popisuje EAN kód 5902693278832.

SPOKEY - JUMPER II Trampolína černo-modrá, průměr 305 cm, včetne ochranné sítě a žebříku - parametry produktu

SPOKEY - JUMPER II Trampolína černo-modrá, průměr 305 cm, včetne ochranné sítě a žebříku - historie ceny a dostupnosti

SPOKEY - JUMPER II Trampolína černo-modrá, průměr 305 cm, včetne ochranné sítě a žebříku - další zajímavé produkty

SPOKEY - JUMPER II Trampolína černo-modrá, průměr 305 cm, včetne ochranné sítě a žebříku - jak nakoupit nejvýhodnější?