SPOKAR Textilní kobercová páska 48 mm x 7 m

SPOKAR Textilní kobercová páska 48 mm x 7 m

SPOKAR Textilní kobercová páska 48 mm x 7 m

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 83 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SPOKAR Textilní kobercová páska 48 mm x 7 m - popis produktu

Lepicí páska SPOKAR Textilní kobercová páska 48 mm x 7 m: Kobercová páska SPOKAR patří do bohaté nabídky tradičního českého výrobce. Textilní samolepicí páska Spokar vyniká pevností a vysokou přilnavostí. Využijete ji nejen pro olemování nebo spojování koberců, ale i jiných podlahových materiálů z PVC. Běžně je používaná také k ochraně povrchů před poškrábáním či jiným poškozením. Můžete s ní opravit hadici od vysavače nebo svázat kabely. Přilne na řadu podlahových povrchů a je možné ji beze zbytku sejmout. Díky širokým možnostem využití patří v současnosti pásky k velmi oblíbeným způsobům lepení v domácnostech i v kancelářích. Práce s lepicí páskou je jednoduchá, rychlá a čistá. Klíčové vlastnosti lepicí pásky SPOKAR - Textilní kobercová páskaTextilní, kobercová lepicí páska značky SpokarVysoce pevná a přilnavá lepicí páska od tradičního českého výrobceLepicí páska pro jednoduché, rychlé a čisté lepení bez viditelných spojůPáska pro neviditelné, pevné, trvanlivé, lehké a nekorodující spojeLemovka pro olemování a spojování koberců a jiných materiálůVhodná k ochraně povrchů před poškrábáním či jiným poškozenímVyužití najde při balení, opravách nářadí, fixacích materiálů... Oblíbená a spolehlivá vychytávka pro domácnost i profesionální využití Způsob použití:Všechny plochy, na kterých bude páska použitá, musejí být suché a čisté.Typ pásky:Jednostranná, vyztužená textilemRozměry:Délka - 10 metrůŠířka - 48 mmUpozornění:Výběr barvy je náhodný

Tento produkt naleznete ve skupině Lepicí páska, patří značce Spokar, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt SPOKAR Textilní kobercová páska 48 mm x 7 m patří do skupiny produktů Lepicí pásky, patří značce Spokar, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Textilní pásky, je v nabídce značky Spokar v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt SPOKAR Textilní kobercová páska 48 mm x 7 m popisuje EAN kód 8593534830837.

SPOKAR Textilní kobercová páska 48 mm x 7 m - parametry produktu

SPOKAR Textilní kobercová páska 48 mm x 7 m - historie ceny a dostupnosti

SPOKAR Textilní kobercová páska 48 mm x 7 m - další zajímavé produkty

SPOKAR Textilní kobercová páska 48 mm x 7 m - jak nakoupit nejvýhodnější?