SPOKAR Oboustranně lepící PP páska 50 mm x 25 m

SPOKAR Oboustranně lepící PP páska 50 mm x 25 m

SPOKAR Oboustranně lepící PP páska 50 mm x 25 m

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 139 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SPOKAR Oboustranně lepící PP páska 50 mm x 25 m - popis produktu

Oboustranná lepicí páska SPOKAR Oboustranně lepící PP páska 50 mm x 25 m: Oboustranná lepicí páska SPOKAR patří do bohaté nabídky tradičního českého výrobce, který se zabývá výrobou široké škály kartáčnického zboží, a to od zubních kartáčků až po natěračské a malířské potřeby. Polypropylenová, oboustranná lepicí páska je nabízená v provedení o šířce 50 mm a o délce 25 metrů. Lepicí páska Spokar vyniká pevností a vysokou přilnavostí. Využijete ji všude, kde potřebujete slepit dva materiály, aniž by spoj byl vidět. Díky širokým možnostem využití patří v současnosti oboustranné pásky k velmi oblíbeným způsobům lepení v domácnostech i v kancelářích. Práce s lepicí páskou je jednoduchá, rychlá a čistá. Klíčové vlastnosti oboustranné lepicí pásky SPOKARPolypropylenová oboustranná lepicí páska značky SpokarVysoce pevná a přilnavá lepicí páska od tradičního českého výrobceLepicí páska Spokar nahrazující obvyklé spojování šrouby, hřebíky a nýtyLepicí páska pro jednoduché, rychlé a čisté lepení bez viditelných spojůPáska pro neviditelné, pevné, trvanlivé, lehké a nekorodující spojeOblíbená a spolehlivá vychytávka pro domácnost i kancelářUrčená k přilepování koberců, PVC, ohraňovacích lišt profilů a podhledů … Způsob použití:Všechny plochy, na kterých bude páska použitá, musejí být suché a čisté. Konečná pevnost pásky je docílena po 24 hodinách po aplikaci.Typ pásky:Oboustranná, polypropylenováRozměry:Délka - 25 metrůŠířka - 50 mm

Tento produkt naleznete ve skupině Lepicí pásky, patří značce Spokar, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt SPOKAR Oboustranně lepící PP páska 50 mm x 25 m patří do skupiny produktů Lepicí páska, patří značce Spokar, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Oboustranně lepící pásky, vyrábí jej značka Spokar v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt SPOKAR Oboustranně lepící PP páska 50 mm x 25 m má přiřazen EAN kód 8593534830769.

SPOKAR Oboustranně lepící PP páska 50 mm x 25 m - parametry produktu

SPOKAR Oboustranně lepící PP páska 50 mm x 25 m - historie ceny a dostupnosti

SPOKAR Oboustranně lepící PP páska 50 mm x 25 m - další zajímavé produkty

SPOKAR Oboustranně lepící PP páska 50 mm x 25 m - jak nakoupit nejvýhodnější?