Lepidlo na tkaniny Ceys Special Textil 30 ml

Lepidlo na tkaniny Ceys Special Textil 30 ml

Lepidlo na tkaniny Ceys Special Textil 30 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 144 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lepidlo na tkaniny Ceys Special Textil 30 ml - popis produktu

Lepidlo CEYS Special textil na tkaniny 30 ml: Speciální lepidlo Ceys Special Textil v transparentním pružném provedení o objemu 30 ml je určeno zejména pro lepení tkanin. Lepidlo je odolné vůči praní a žehlení. Můžete jej použít na bavlnu i polyester. Pomocí tohoto lepidla Ceys bez problémů například slepíte trhliny na záclonách, kalhotách, botách, kostýmech a poslouží i při dalších drobných opravách. Klíčové vlastnosti lepidla Ceys Special Textil na tkaniny, objem 30 mlLepidlo Ceys Special Textil je určeno na lepení tkaninPo zaschnutí je odolné vůči praní i žehleníVhodné na bavlnu i polyesterMožnost použití na širokou škálu oblečení a bot Návod na použití a vhodné materiályZpůsob použití:1. Slepované povrchy OČISTĚTE a důkladně OSUŠTE.2. NANESTE tenkou a jednotnou vrstvu lepidla Ceys SPECIAL TEXTIL na tkaninu a přilepte.3. SPOJTE obě plochy a nechte je stlačené po dobu několika minut. Doporučujeme prodloužit dobu stlačení na jednu hodinu pomocí lepicí pásky nebo nějakého těžkého předmětu, aby byl spoj zcela pevný.4. Odstraňte přebytek lepidla hadříkem navlhčeným ve vodě.Maximální pevnosti je dosaženo 24 hod. od aplikace.Vhodné k lepení těchto materiálů:Všechny typy přírodních a syntetický látek, mezi sebou nebo na jiné materiály: dřevo, kůže, kov, lepenka, sádra, keramika, sklo a dalšíHusté tkaniny a bavlněné látky, z polyesteru a bavlny, plsti.Výše uvedené údaje se týkají hustých tkanin s pevným barvivem. V každém případě se vzhledem k odlišnostem gramáže, směsi vláken a barviv aplikovaných na textil doporučuje provést vždy zkoušku lepení na neviditelné části a vyzkoušet, zda lepidlo neprosakuje nebo nešpiní danou tkaninu. Tento přípravek není určen pro textilie citlivé na vodu.Objem:30 ml

Ceys Speciální lepidlo na tkaniny nahrazuje šití. Umožňuje praní i žehlení, poskytuje pružné spoje a bez švů. Po zaschnutí je transparentní.   Vlastnosti: - Lepení místo šití - Silné tkaniny, bavlna, plachtovina, polyester, polyamid, syntetika - Ruční práce s textilem - Příprava kostýmů - Tvorba náhrdelníků, náramků, - Záložky: záclony, nohavice,   Lepení: - Bavlna-krep: Ano. - Polyamid: Ano. - Bavlna polyester: Ano. - Bavlna pletenina: Prosakuje. - Vlna-filc: Ano. - Plachtovina: Ano. - Viskóza: Prosakuje - Způsobuje skvrny. - Česaná vlna: Prosakuje - Způsobuje skvrny. - Len: Prosakuje - Způsobuje skvrny. - Hedvábí: Způsobuje skvrny.   Uvedené údaje se vztahují k silným tkaninám s ustálenou barvou. Doporučuje se vždy zkouška lepidla na málo viditelném místě, abyste zjistili, jestli lepidlo neprosakuje nebo nedělá skvrny na textilii. Nedoporučuje se na nepratelné tkaniny.

Produkt Lepidlo na tkaniny Ceys Special Textil 30 ml popisuje EAN kód 8411519460247.

Lepidlo na tkaniny Ceys Special Textil 30 ml - parametry produktu

Lepidlo na tkaniny Ceys Special Textil 30 ml - historie ceny a dostupnosti

Lepidlo na tkaniny Ceys Special Textil 30 ml - další zajímavé produkty

Lepidlo na tkaniny Ceys Special Textil 30 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?