Lepidlo Ceys Special Smaltceys opravný smalt bílá 15 ml

Lepidlo Ceys Special Smaltceys opravný smalt bílá 15 ml

Lepidlo Ceys Special Smaltceys opravný smalt bílá 15 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 119 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lepidlo Ceys Special Smaltceys opravný smalt bílá 15 ml - popis produktu

Lepidlo CEYS Special Smaltceys Opravný smalt 15 ml: Lepidlo SPECIAL SMALTCEYS o objemu 15 ml je snadno použitelný opravný smalt bílé barvy. Skvěle se hodí k opravě škrábanců, odlupků nebo oprýskání na smaltovaných površích a na všechny typy keramických výrobků. Aplikačním štětcem snadno a rychle aplikujete lepidlo na lepený povrch. Smalt je odolný vůči teplu, zimě, teplé vodě a čistícím prostředkům.  Klíčové vlastnosti lepidla SPECIAL SMALTCEYS 15 mlOpravný smalt bílé barvy k opravě škrábanců, odlupků nebo oprýskání Vysoká odolnost vůči chladu a teplotám až do 100 °COdolává horké vodě a čistícím prostředkůmLesklá a dlouhotrvající povrchová úpravaDoba schnutí lepidla SPECIAL SMALTCEYS je 10 minZpůsob použití:1. Spojované povrchy očistěte a důkladně vysušte.2. Pomocí štětce naneste na opravované povrchy tenkou a jednotnou vrstvu přípravku na opravu smaltu. U svislých aplikací nanášejte přípravek shora dolů. U hloubkových oprav se doporučuje nanést další vrstvu (první vrstvu nechte minimálně 4 hodiny schnout).?3. Pomocí hadříku s ředidlem odstraňte přebytečný přípravek.

  • spravuje škrábance nejen na smaltu, ale i na keramice
  • velmi snadná aplikace
  • čas zaschnutí je 10 minut

Opravné lepidlo na smalt SmaltCeys je ideální k opravě všech typů škrábanců a oprýskání na smaltových površích nebo keramice. Opravovaná část vypadá opět jako nová. Velmi snadná aplikace přiloženým štetečkem. Odolává vařící vodě a teplotám do +100 °C. Vytváří lesklý, bílý a dlouhotrvající efekt. Opraví škrábance na elektrospotřebičích, keramice, obkladech i porcelánu. Čas zaschnutí je 10 minut.

Obsah: 15 g

Smaltceys je bílý smalt určený na opravu škrábanců, promáčknutí a oprýskání na smaltových površích a všech typů keramiky (porcelán, kamenina,...).   Vlastnosti: - Jednoduchá aplikace - Rychle schne - Odolává teplu i chladu (teplotě až do +100 °C) - Odolává teplé vodě a čisticím prostředkům - Vytváří dlouhodobý lesk (ani časem nežloutne) - Nádobí - Elektrospotřebiče - Kuchyně - Umyvadla - Smaltované skříně

Produkt Lepidlo Ceys Special Smaltceys opravný smalt bílá 15 ml je označen EAN kódem 8411519440041.

Lepidlo Ceys Special Smaltceys opravný smalt bílá 15 ml - parametry produktu

Barvabílá
KategorieStavebniny, Lepidla
EAN8411519440041

Lepidlo Ceys Special Smaltceys opravný smalt bílá 15 ml - historie ceny a dostupnosti

Lepidlo Ceys Special Smaltceys opravný smalt bílá 15 ml - další zajímavé produkty

Lepidlo Ceys Special Smaltceys opravný smalt bílá 15 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?