Lepidlo Ceys Special Plastik na tvrdé plasty 30 ml

Lepidlo Ceys Special Plastik na tvrdé plasty 30 ml

Lepidlo Ceys Special Plastik na tvrdé plasty 30 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 129 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lepidlo Ceys Special Plastik na tvrdé plasty 30 ml - popis produktu

Lepidlo CEYS Special plastik na tvrdé plasty 30 ml: Speciální lepidlo Ceys Special Plastik v transparentním provedení o objemu 30 ml je určeno zejména pro lepení plastů. Lepidlo je zcela voděodolné. Můžete jej použít na PVC, polyester nebo metakrylát. Pomocí tohoto lepidla Ceys bez problémů například slepíte plastové části ve vysavačích, dálkových ovladačích a poslouží i při dalších drobných opravách. Jistě oceníte i vyplňovací schopnosti. Klíčové vlastnosti lepidla Ceys Special Plastik, objem 30 mlLepidlo Ceys Special Plastik je určeno na tvrdé plastyVoděodolné a má vyplňovací schopnostiVhodné na PVC, polyester či metakrylátTransparentní provedení pro univerzální využitíVysoká přilnavost k lepenému materiálu Návod na použití a vhodné materiályZpůsob použití:1. Povrch slepovaných materiálů OČISTĚTE a důkladně OSUŠTE.2. NANESTE jednotnou vrstvu SPECIAL PLASTIK na jeden slepovaný povrch.3. Oba povrchy spojte a držte je několik sekund stlačené.Pokud chcete spojení vyrovnat, učiňte tak během prvních 3 minut po aplikaci.Maximální pevnosti je dosaženo 24 hod. od aplikace.Vhodné k lepení těchto materiálů:PVC, polyester, metakrylát, plexisklo, ABS, SAN, tuhý polyester, pevné plastové sedačky.Ne polyethylen, ne polypropylen, ne PTFE.Objem:30 ml

Ceys Speciální lepidlo na tvrdé plasty je svářecí lepidlo pro definitivní spoje tvrdých plastů.   Vlastnosti: - Svařování plastů - Silné a odolné - Transparentní - Interiér i exteriér - Rychlé - Vyplňovací schopnosti - Odolné vodě - Typy plastů: PVC, polyester, metakrylát, polystyren, plexisklo, pevné plastové židle, ABS, SAN. Není vhodné na lepení PE, PP a PTFE.

Produkt Lepidlo Ceys Special Plastik na tvrdé plasty 30 ml je označen EAN kódem 8411519290066.

Lepidlo Ceys Special Plastik na tvrdé plasty 30 ml - parametry produktu

Lepidlo Ceys Special Plastik na tvrdé plasty 30 ml - historie ceny a dostupnosti

Lepidlo Ceys Special Plastik na tvrdé plasty 30 ml - další zajímavé produkty

Lepidlo Ceys Special Plastik na tvrdé plasty 30 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?