Touch light switch WiFi + RF 433 Sonoff T1 EU TX (2-channel) white

Touch light switch WiFi + RF 433 Sonoff T1 EU TX (2-channel) white

Touch light switch WiFi + RF 433 Sonoff T1 EU TX (2-channel) white

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 629 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Touch light switch WiFi + RF 433 Sonoff T1 EU TX (2-channel) white - popis produktu

Inteligentny włącznik Sonoff TX to dotykowy i inteligentny włącznik światła. Może być obsługiwany za pomocą aplikacji poprzez sieć WiFi lub klasycznie, za pomocą dotyku. Możesz włączyć światło w wybranym pomieszczeniu w domu, niezależnie od tego gdzie się znajdujesz. Wykonany z wysokiej jakości materiałów, takich jak odporny na wysoką temperaturę ABS i szkło hartowane, zapewniają bezpieczeństwo i idealnie komponują się z każdym pomieszczeniem. Delikatne podświetlenie włącznika, subtelnie podkreśla jego design  i sprawia, że jest widoczny nocą. Kontrola dla wszystkich domowników   Za pomocą aplikacji, możesz w łatwy sposób udostępnić innym użytkownikom możliwość sterowania oświetleniem. Obsługa   Użytkownicy mogą zdalnie obsługiwać podłączone urządzenia przez darmową aplikację eWeLink dostępną na platformach iOS i Android. Możliwa jest także obsługa dotykowa i za pomocą pilota (433MHz). Dzięki podłączeniu do sieci, synchronizacja statusu urządzenia odbywa się natychmiastowo, dzięki czemu aplikacja zawsze wyświetla aktualne dane. Pozwala to zachować pełną kontrolę nad nadmiernym zużyciem prądu w naszym domu. Inteligentne sterowanie   Możesz ustawiać własne harmonogramy czasowe, aby automatycznie włączać/wyłączać urządzenia o określonej godzinie lub po określonym czasie. Mobilna kontrola   Dzięki możliwości sterowania oświetleniem za pomocą aplikacji, możesz bez problemu włączyć lub wyłączyć światło w swoim domu, będąc poza nim. Aplikacja jest bardzo łatwa w obsłudze, umożliwia wybranie konkretnego włącznika. Nie musisz już martwić się o zostawione włączone światło.   Specyfikacja   Model T1EU2C-TX Napięcie 100~240 V AC Maksymalne natężenie prądu 2 A (kanał) Maksymalna moc obciążenia 480 W Kolor Czarny WiFi 802.11 b/g/n Szyfrowanie WiFi WPA-PSK/WPA2-PSK Materiał Szkło hartowane / PC V0 Ilość kanałów   2 Wymiary otworu montażowego 86 mm x 86 mm x 35 mm  

WiFi spínač Sonoff T1EU2C-TX Series:Inteligentnívypínač SonoffSonoff T1EU2C-TX Series je dvoukanálový smart vypínač, který můžete pohodlně ovládat odkudkoliv skrze mobilní aplikaci eWeLink a začlenit jej tak do inteligentního domácího systému. Výhodou tohoto vypínače je, že spolupracuje s hlasovými asistenty Amazon Alexa a Google Assistant.WiFi802.11 b / g / nZABEZPEČENÍWPA-PSK / WPA2-PSKMATERIÁLABSNespočet funkcíSonoff T1EU2C-TX Series je dvoukanálový smart vypínač, který můžete pohodlně ovládat odkudkoliv skrze mobilní aplikaci eWeLink a začlenit jej tak do inteligentního domácího systému. Výhodou tohoto vypínače je, že spolupracuje s hlasovými asistenty Amazon Alexa a Google Assistant.Precizní dotykové ovládáníKombinace elegantního panelu a citlivých dotykových tlačítek dodá vašemu domu či bytu šmrnc. Dotykové tlačítko je navíc podsvícené – lépe se tedy ovládá ve tmě.Klíčové vlastnostivypínače Sonoff T1EU2C-TX SeriesDva kanályKomunikace skrze WiFiPodsvícení tlačítka pro lepší orientaciKompatibilní s funkcí IFTTTMobilní aplikace eWeLinkSpolupracuje s hlasovými asistentyPokyny pro instalaci:Pro instalaci tohoto vypínače musíte mít v rozvodné krabici vypínače nejméně 3 vodiče - přívod fáze, fáze ke světlu a modrý pracovní střední vodič nula. Neoprávněná manipulace může přivodit úraz elektrickým proudem i s následkem smrti. Je nutné, aby instalaci provedl elektrikář či osoba s platnou licencí pro daný úkon.

Tento produkt naleznete ve skupině Mobilní telefony, patří pod značku Sonoff, v nabídce prodejce Alza.cz, SMDledzarovky.cz.

Produkt Touch light switch WiFi + RF 433 Sonoff T1 EU TX (2-channel) white má EAN kód 6920075725315.

Touch light switch WiFi + RF 433 Sonoff T1 EU TX (2-channel) white - parametry produktu

Touch light switch WiFi + RF 433 Sonoff T1 EU TX (2-channel) white - historie ceny a dostupnosti

Touch light switch WiFi + RF 433 Sonoff T1 EU TX (2-channel) white - další zajímavé produkty

Touch light switch WiFi + RF 433 Sonoff T1 EU TX (2-channel) white - jak nakoupit nejvýhodnější?