SONGMICS Stojan na deštníky LUCRA černý

SONGMICS Stojan na deštníky LUCRA černý

SONGMICS Stojan na deštníky LUCRA černý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 659 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SONGMICS Stojan na deštníky LUCRA černý - popis produktu

Kovový deštníkový stojan Lucra ve tvaru obdélníku s ozdobnými výřezy je dokonalým spojením praktičnosti a stylového designu, který se snadno začlení do různých prostředí, od industriálních až po moderní aranžmá. Tento stojan přináší nejen vizuální eleganci, ale také maximální funkčnost. Jeho univerzální charakter z něj činí ideálního společníka v předsíni, kanceláři nebo obývacím prostoru, přidávajíc přitom špetku elegance a udržujíc všechny deštníky nebo vycházkové hole vždy v pořádku. Kovový obdélníkový tvar a pevná konstrukce zaručují stabilitu a dlouhou životnost. Minimalistický design stojí v souladu s různými dekory, zatímco ozdobné výřezy dodávají stojanu jemný vzhled. V dolní části je navíc vybaven přídavnou vaničkou, která efektivně ochrání podlahu před případnou vlhkostí z mokrých deštníků. Čtyři podložky na spodní straně stojanu zabezpečují, aby byla vaše podlaha chráněna před možným poškrábáním. Specifikace produktu: Kvalitní zpracování Obdélníkový stojan S motivem deštníku Součástí 4 háčky

Tento produkt se nachází v kategorii Deštníky -, patří pod značku Songmics, materiálové složení kov, Plast v nabídce e-shopu Houseland.cz.

SONGMICS Stojan na deštníky LUCRA černý - parametry produktu

Hmotnost2,38 kg
MateriálPlast, Kov
Hloubka12 cm
Šířka28 cm
Výška41 cm
Hmotnost2.35 kg
KategoriePláště, Stojany, Deštníky -, Deštníky
ZnačkaSongmics
Materiálkov, Plast
E-shopHouseland.cz

SONGMICS Stojan na deštníky LUCRA černý - historie ceny a dostupnosti

SONGMICS Stojan na deštníky LUCRA černý - další zajímavé produkty

SONGMICS Stojan na deštníky LUCRA černý - jak nakoupit nejvýhodnější?