Solight digitální měřič spotřeby el. energie

Solight digitální měřič spotřeby el. energie

Solight digitální měřič spotřeby el. energie

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 169 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Solight digitální měřič spotřeby el. energie - popis produktu

Měřič spotřeby Solight DT26: Potřebujete znát přesnou spotřebu elektrické energie vašeho zařízení? V tom případě pro vás máme tento praktický měřič spotřeby Solight DT26. Stačí ho zapojit do zásuvky a přímo do měřiče připojit vybrané zařízení. Tento šikovný pomocník dokáže přesně měřit napětí a okamžitý odebíraný výkon. Vše je zobrazeno na přehledném 2 displeji a jednoduché ovládání je realizováno pomocí tlačítek. Velikou výhodou je možnost nastavení ceny za energii, čímž dosáhnete přesného výpočtu celkové ceny za energii daného spotřebiče.  Klíčové vlastnosti měřiče spotřeby Solight DT26 Cenově dostupný měřič spotřebyPřehledný 2 displejMěří napětí a okamžitý výkon spotřebičeJednoduché ovládání pomocí tlačítekNastavení ceny za energiiDětská pojistkaMaximální měřitelný příkon max.: 3 680 W / 16 A

 přehledný LCD displej, úhlopříčka 2' - 5 cm max. měřená spotřeba: 9999 kWh min. množství zaznamenávaného příkonu: 2 W, max.: 3680 W/16 A nastavení ceny za energii  2 tlačítka pro jednoduchou obsluhu přesný výpočet ceny a měření spotřebované energie dětská pojistka - indikace překročení max. příkonu 'overload' měření elektrických veličin: napětí, okamžitý odebíraný výkon integrovaný stabilizátor napětí až do +- 1,5 % odchylky od jmenovitého napětí pro přesné měření - pracovní teplota: 0 až +50 °C napájení: AC 230 V, 50 Hz

Produkt Solight digitální měřič spotřeby el. energie patří do skupiny produktů Prodlužovací kabely, je v nabídce značky Solight, v barvě bílá, v nabídce prodejce Alza.cz, SMDledzarovky.cz, Tonerpartner.cz, 4home.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Měřiče spotřeby, patří značce Solight, v barevné verzi bílá, naleznete ho u prodejce Alza.cz, SMDledzarovky.cz, Tonerpartner.cz, 4home.cz.

Produkt Solight digitální měřič spotřeby el. energie je označen EAN kódem 8592718020316.

Solight digitální měřič spotřeby el. energie - parametry produktu

Solight digitální měřič spotřeby el. energie - historie ceny a dostupnosti

Solight digitální měřič spotřeby el. energie - další zajímavé produkty

Solight digitální měřič spotřeby el. energie - jak nakoupit nejvýhodnější?