Směr Fairey Swordfish Mk.2 Limited slepovací stavebnice letadlo 1:48

Směr Fairey Swordfish Mk.2 Limited slepovací stavebnice letadlo 1:48

Směr Fairey Swordfish Mk.2 Limited slepovací stavebnice letadlo 1:48

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Směr Fairey Swordfish Mk.2 Limited slepovací stavebnice letadlo 1:48 - popis produktu

Model letadla Směr Model Kit 0818 letadlo – Fairey Swordfish Mk.II: S plastovými modely od tradičního českého výrobce hraček Směr si můžete sami sestavit oblíbené modely letadel či lodí. Propracované modely se vyznačují vysokou kvalitou a podobou reálné předloze. Při sestavování modelů si užijí mnoho zábavy malí i velcí. Modely jsou vhodné pro děti od 8 let. Klíčové vlastnostikvalitní model od tradičního českého výrobce hračekpropracované detailyvěrnost reálné předlozedoporučený věk od 8 letmodel letadla Fairey Swordfishměřítko 1:48 Letadlo Fairey SwordfishPlastový model letadla Fairey Swordfish Mk. II se skládá z 62 dílků a je vyroben v měřítku 1:48. Složený model měří 26,4 cm na délku a 29 cm na šířku. Jedná se o slepovací stavebnici. Balení obsahuje seznam doporučených barev pro konkrétní letadlo, samolepky včetně imatrikulačních znaků s popisem rozmístění, návod na sestavení a technický popis reálného modelu. Lepidlo není součástí balení.

Sestav si a ozdob si svůj pokoj krásným realisticky zpracovaným modelem Fairey Swordfish Mk.2. Užij si hodně legrace při stavbě a barvení a vychutnej si pocit, když je model hotov. Rozměr 26,4x29 cm.Vhodné od 8 let.Technické údaje:Roky 08Obsah balení:Model Fairey Swordfish Mk.2 26,4x29cm v krabici 34x19x5,5cmPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Model letadla je vyroben v měřítku 1:48. Jedná se o slepovací stavebnici, lepidlo není součástí balení. Rozměry: 18,8 x 34 x 5,5 cm Věk: 8+

Produkt Směr Fairey Swordfish Mk.2 Limited slepovací stavebnice letadlo 1:48 patří do skupiny produktů Společenské hry, patří pod značku SMĚR, Teddies, v nabídce prodejce Kokiskashop.cz.

Produkt Směr Fairey Swordfish Mk.2 Limited slepovací stavebnice letadlo 1:48 je označen EAN kódem 8594877008181.

Směr Fairey Swordfish Mk.2 Limited slepovací stavebnice letadlo 1:48 - parametry produktu

Směr Fairey Swordfish Mk.2 Limited slepovací stavebnice letadlo 1:48 - historie ceny a dostupnosti

Směr Fairey Swordfish Mk.2 Limited slepovací stavebnice letadlo 1:48 - další zajímavé produkty

Směr Fairey Swordfish Mk.2 Limited slepovací stavebnice letadlo 1:48 - jak nakoupit nejvýhodnější?