Small foot Dřevěná věž MOVERE vícebarevná

Small foot Dřevěná věž MOVERE vícebarevná

Small foot Dřevěná věž MOVERE vícebarevná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Small foot Dřevěná věž MOVERE vícebarevná - popis produktu

Dřevěná motorická věž Movere představuje klasickou hračku v moderním kabátku, která se stane skvělým společníkem pro vaše děti na cestě k rozovji jejich jemných motorických dovedností. Tato hračka není jen zábavná, ale také ekologicky šetrná. Je vyrobena z 100% FSC® certifikovaného dřeva, což znamená, že její výroba nezatěžuje přírodní zdroje. Dřevěná věž Movere je koncipována tak, aby dětem pomáhala rozvíjet jejich jemnou motoriku. Děti se mohou hravě učit, jak skládat různé tvary a barvy na věži a balancovat je na sobě. To nejen rozvíjí jejich manuální zručnosti, ale také pomáhá s tréninkem koordinace ruky a oka. Tato klasická hračka je zároveň moderní a hravě barevná, což z ní činí atraktivní a zábavný doplněk pro každý dětský pokoj. Hračka Movere přináší zábavu, učení a ekologickou odpovědnost v jednom balení. Tak proč nezvýšit dovednosti svých dětí hravou formou a současně přispět k ochraně naší planety? S dřevěnou věží Movere je to možné! Specifikace produktu: Vhodné od 12 měsíců Kvalitní zpracování Motorická hračka

Klasická dřevěná motorická hračka vyrobena z 100% FSC® dřeva certifikovaným způsobem nezatěžujícím přírodu. S touto nasazovací a balanční hračkou mohou děti trénovat své jemné motorické dovednosti naprosto hravým způsobem. Klasická hračka v moderním barevném provedení. Obsahuje 7 dílů.Značka a certifikát FSC® (Forest Stewardship Council) zaručuje, že dřevo, ze kterého byl produkt vyroben, nebylo vytěženo nelegálně a pochází z lesů obhospodařovaných šetrným či přírodě blízkým způsobem, ve kterém jsou dodržovány přísné environmentální a sociální požadavky. Značka FSC® na výrobku znamená, že svým nákupem pomáháte chránit lesy a podporujete šetrné, odpovědné či přírodě blízké hospodaření, díky kterému jsou naše lesy stabilnější, zdravější, mají přirozenou druhovou skladbu a lépe odolávají negativním následkům klimatických změn.

Small Foot Dřevěná věž Movere

Klasická dřevěná motorická hračka vyrobená FSC® 100% certifikovaným způsobem nezatěžujícím přírodu. S touto nasazovací a balanční hračkou mohou děti trénovat své jemné motorické dovednosti hravým způsobem.

Všechny dřevěné hračky značky Small Foot mají označení CE a jsou vyráběny dle evropské normy pro bezpečnost hraček.Použité barvy jsou speciálně vyvinuty pro dřevěné hračky a jsou odolné i proti slinám dětí. 

Rozměry: 12 cm, Ø 8,5 cmMateriál: 100% FSC dřevoSada obsahuje: 7 dílů

Doporučený věk: 12m+

Navlékací kroužky Small Foot Věž Movere: Skládací věž je klasickou hračkou pro trénink motorických dovedností, která by v dětském pokojíčku neměla chybět. Skládací dřevěná věž značky Small Foot je vyrobena FSC® 100% certifikovaným způsobem, který nezatěžuje přírodu. Při hře si děti trénují jemnou motoriku a učí poznávat barvy a skládat tvary podle velikosti. Hračka je určena pro děti od jednoho roku. Klíčové vlastnosti Small Foot skládací věžeKlasická hračka pro trénink jemné motorikySkládací věž Small Foot v pestrých barváchUčí poznávat barvy a rozlišovat velikostVyrobeno ze dřeva, 100 % FSCUrčeno pro děti od 1 roku Rozměry:12 × 8 cmHmotnost:0,24 kg

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Small foot, Small foot by Legler, barevné provedení je mix barev, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz, 4home.cz.

Produkt Small foot Dřevěná věž MOVERE vícebarevná lze nalézt mezi produkty ve skupině Vzdělávací hračky, je v nabídce značky Small foot, Small foot by Legler, barevné provedení je mix barev, materiál je Drevo, v nabídce prodejce Houseland.cz, 4home.cz.

Produkt Small foot Dřevěná věž MOVERE vícebarevná má EAN kód 4020972109460.

Small foot Dřevěná věž MOVERE vícebarevná - parametry produktu

Hmotnost0,25 kg
MateriálDřevo
Počet dílů7
Průměr8,5 cm
TypMotorická hračka
Vhodné od12 měsíců
Výška12 cm
Hmotnost0.25 kg
KategorieHračky, Stany, Dřevěné hračky, Vzdělávací hračky
ZnačkaSmall foot, Small foot by Legler
Barvamix barev
MateriálDrevo
E-shopHouseland.cz, 4home.cz
EAN4020972109460

Small foot Dřevěná věž MOVERE vícebarevná - historie ceny a dostupnosti

Small foot Dřevěná věž MOVERE vícebarevná - další zajímavé produkty

Small foot Dřevěná věž MOVERE vícebarevná - jak nakoupit nejvýhodnější?