Small foot Skládací kostky RAINBOW vícebarevné

Small foot Skládací kostky RAINBOW vícebarevné

Small foot Skládací kostky RAINBOW vícebarevné

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 279 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Small foot Skládací kostky RAINBOW vícebarevné - popis produktu

Small Foot Skládací kostky duha

Tento pestrobarevný půlkruh z pevného dřeva je snadným vstupem do světa motorických dovedností S odolnými barvami nabízí malým dětem nejen možnost naučit se barvy a tvary, ale také prostorové povědomí, obratnost a koordinaci rukou a očí. Skvělá didaktická hračka.

Hlavní vlastnosti:

  • Učí poznávat barvy
  • Trénuje motoriku dětí
  • Vhodná od 12 měsíců 

Německá firma Legler zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných hraček od roku 1996.Použité barvy jsou speciálně vyvinuty pro dřevěné hračky a jsou odolné i proti slinám dětí. Dřevěné hračky small foot jsou zářivě barevné produkty, které jsou vyrobeny převážně z přírodních surovin – dřeva. Dětem dělají radost od útlého věku, rozvíjí jejich hmatové a smyslové dovednosti Cílem značky small foot je podporovat duševní a fyzický vývoj dětí.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Tato hračka Rainbow není jen nádherně pestrobarevná, ale také skvělým způsobem, jak rozvíjet dovednosti vašich dětí. Jakmile se vaše malé ratolesti ponoří do světa těchto skládacích kostek, budou mít možnost nejen poznávat barvy, ale také procvičovat svou motoriku, prostorové povědomí a koordinaci rukou a očí. Hračka je vyrobena z pevného dřeva s odolnými barvami, což z ní dělá nejen esteticky atraktivní, ale i trvanlivou. Kostky jsou velmi snadné pro složení do půlkruhového tvaru duhy. Vaše děti se mohou ponořit do světa kreativity a poznání, skládání a rozkládání tvarů, a vše to v rámci jedné krásné dřevěné duhové hračky. Tato didaktická hračka je vhodná pro děti již od 12 měsíců, což z ní dělá ideální zahájení jejich učebního procesu. Skvěle se hodí do každé domácnosti, kde je kladen důraz na vzdělávání, zábavu a kreativitu. Učte své děti barvy, tvary a sbírejte s nimi nespočet dovedností pomocí této krásné duhové skládací hračky. Specifikace produktu: Vhodné od 12 měsíců Kvalitní zpracování Pestrobarevný design

Dřevěné kostky Small Foot Skládací kostky duha: Na první pohled jednoduchá hračka v sobě skrývá velký potenciál. Tyto skládací kostky značky Small Foot jsou ve tvaru vesele barevných půlkruhů - duhy. Pět různě velkých kostek je vyrobeno z pevného dřeva. Použité barvy na vodní bázi jsou odolné vůči dětským slinám. S hračkou ve tvaru duhy podpoříte jak duševní, tak i fyzický vývoj dětí. Naučí se poznávat barvy a rozlišovat označení malý a velký. Zároveň budou pracovat na rozvoji svých motorických dovedností, prostorovém povědomí a koordinaci rukou a očí. Hračka je určena pro děti od jednoho roku. Klíčové vlastnosti Small Foot kostek - duhaHračka podporující fyzický i duševní vývoj dítěteSkládací kostky Small Foot ve tvaru duhy z pěti pestrobarevných dílůBarvy na vodní bází jsou odolné vůči dětským slinámS dřevěnými kostkami se naučí poznávat barvy a tvaryRozvíjí prostorové vnímání, jemnou motoriku a koordinaci ruka-okoUrčeno pro děti od 1 roku Rozměry:cca 16 × 9 × 3 cmHmotnost:0,3 kg

Produkt Small foot Skládací kostky RAINBOW vícebarevné patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Small foot, Small foot by Legler, SMALLFOOTBYLEGLER, materiálové provedení je Drevo, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné kostky, patří pod značku Small foot, Small foot by Legler, SMALLFOOTBYLEGLER, materiálové složení Drevo, v nabídce prodejce Alza.cz, Houseland.cz.

Produkt Small foot Skládací kostky RAINBOW vícebarevné je označen EAN kódem 4020972105851.

Small foot Skládací kostky RAINBOW vícebarevné - parametry produktu

Hmotnost0,3 kg
MateriálDřevo
Počet dílů5
TypMotorická hračka
Vhodné od12 měsíců
Hloubka3 cm
Šířka16 cm
Výška9 cm
Hmotnost0.30 kg
KategorieHračky, Kostky, Dřevěné hračky, Dřevěné kostky
ZnačkaSmall foot, Small foot by Legler, SMALLFOOTBYLEGLER
MateriálDrevo
E-shopAlza.cz, Houseland.cz
EAN4020972105851

Small foot Skládací kostky RAINBOW vícebarevné - historie ceny a dostupnosti

Small foot Skládací kostky RAINBOW vícebarevné - další zajímavé produkty

Small foot Skládací kostky RAINBOW vícebarevné - jak nakoupit nejvýhodnější?