COMPASS Škrabka s košťátkem MAXI TRUCK

COMPASS Škrabka s košťátkem MAXI TRUCK

COMPASS Škrabka s košťátkem MAXI TRUCK

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

COMPASS Škrabka s košťátkem MAXI TRUCK - popis produktu

Škrabka na led COMPASS Škrabka s košťátkem MAXI TRUCK:  Potřebujete se rychle a efektivně zbavit nežádoucí námrazy a sněhu na vašem voze? Pak je pro vás nová robustní škrabka Compass s košťátkem Maxi Truck to pravou volbou. Výrobek slouží zároveň jako škrabka, stěrka i košťátko. Stane se vaším ideálním pomocníkem díky atraktivnímu a účelně navrženému designu, který zajistí velmi snadné použití.Vlastnosti výrobkutři druhy náčiní v jednomnastavitelná délka rukojetiideální pro větší plochyTato robustní škrabka je vhodná zejména pro nákladní vozy a autobusy díky prodloužené teleskopické rukojeti, jež lze nastavit na délku od 80 do 120 cm. Odnímatelná škrabka disponuje deseti centimetrovou šířkou a tak snadno odstraníte námrazu i u vozů s širokým čelním sklem. Nemusíte se obávat ani nechtěného zlomení, škrabka je vyrobena z odolné hliníkové konstrukce. Výhodou je také potažení pěnovým krytem po celé délce rukojeti, díky kterému ji nejen pohodlně uchopíte, ale zároveň zabráníte nepříjemnému mrznutí rukou. 

Robustní škrabka + stěrka + košťátko, ideální pro nákladní vozy a autobusy. Hliníková konstrukce, otočná stěrka s košťátkem, odnímatelná škrabka na led. Teleskopická rukojeť. Rukojeť potažena pěnovým krytem po celé délce. Technické údaje: délka: 80 - 120 cm šířka stěrky a košťátka: 25 cm šířka škrabky na led: 10 cm Obsah balení: 1 x škrabka s košťátkem

Produkt COMPASS Škrabka s košťátkem MAXI TRUCK označuje EAN kód 8591686103113.

COMPASS Škrabka s košťátkem MAXI TRUCK - parametry produktu

COMPASS Škrabka s košťátkem MAXI TRUCK - historie ceny a dostupnosti

COMPASS Škrabka s košťátkem MAXI TRUCK - další zajímavé produkty

COMPASS Škrabka s košťátkem MAXI TRUCK - jak nakoupit nejvýhodnější?