Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 4,2 l

Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 4,2 l

Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 4,2 l

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 259 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 4,2 l - popis produktu

Skleněné dózy s klipovým zavíráním, silikonovým těsněním a drátovým uzávěrem budou skvělým pomocníkem ve vaší domácnosti. Můžete je využít ke skladování, uchovávání sušených či nakládaných potravin, zavařenin a marmelád.

Materiál: sklo, silikon, kovový drát Rozměry dózy 1,85 l: průměr 15,5 x výška 15,5 cm Rozměry dózy 2,4 l: průměr 16 x výška 18 cm Rozměry dózy 3,4 l: průměr 16 x výška 22,5 cm Rozměry dózy 4,2 l: průměr 16 x výška 28 cm

Dóza ORION Dóza sklo CLIP patent 4,2 l IRMA:Hlavní přednosti produktu ORION Dóza sklo CLIP patent 4,2 l IRMA Dóza s víkem ORION slouží k uskladnění potravin Přispěje k přehlednému uspořádání nejen v kuchyni Má vliv na prodloužení čerstvosti jídla Vše potřebné budete mít vždy na dosah Tradiční kulatá konstrukce dózy Skleněná dóza na potraviny uchovává potraviny v optimálních podmínkách Víko je s klipy Tato dóza je vhodná do myčky Skvěle těsní a zabezpečí spolehlivé uzavření obsahu Objem je 4,2 l Nabízí rozměry 28 × 16 × 16 cm (vך×h) Průměr činí 16 cm

Skleněná dóza IRMA s patentním obloučkovým uzávěrem skvěle poslouží jako dóza na sušené plody, cukrovinky nebo různé drobnosti. Těsnění ze silikonu a patentní drátěný uzávěr víčko pevně drží. Materiál: sklo.

Produkt Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 4,2 l patří do skupiny produktů Dózy na potraviny, vyrábí jej značka ORION, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Decodoma.cz, Astoreo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Skladování potravin, je v nabídce značky ORION, v nabídce prodejce Alza.cz, Decodoma.cz, Astoreo.cz.

Produkt Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 4,2 l patří do skupiny produktů Sušené plody, patří značce ORION, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Decodoma.cz, Astoreo.cz.

Produkt Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 4,2 l popisuje EAN kód 8592381155612.

Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 4,2 l - parametry produktu

Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 4,2 l - historie ceny a dostupnosti

Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 4,2 l - další zajímavé produkty

Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 4,2 l - jak nakoupit nejvýhodnější?