Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 2,4 l

Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 2,4 l

Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 2,4 l

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 169 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 2,4 l - popis produktu

Skleněné dózy s klipovým zavíráním, silikonovým těsněním a drátovým uzávěrem budou skvělým pomocníkem ve vaší domácnosti. Můžete je využít ke skladování, uchovávání sušených či nakládaných potravin, zavařenin a marmelád.

Materiál: sklo, silikon, kovový drát Rozměry dózy 1,85 l: průměr 15,5 x výška 15,5 cm Rozměry dózy 2,4 l: průměr 16 x výška 18 cm Rozměry dózy 3,4 l: průměr 16 x výška 22,5 cm Rozměry dózy 4,2 l: průměr 16 x výška 28 cm

Dóza ORION Dóza sklo CLIP patent 2,4 l IRMA:Hlavní přednosti produktu ORION Dóza sklo CLIP patent 2,4 l IRMA Dóza s víkem ORION je vhodná k uchování potravin Pomůže s uspořádáním domácnosti Má vliv na prodloužení čerstvosti jídla Vše potřebné budete mít vždy po ruce Tradiční kulatá konstrukce dózy Skleněná dóza na potraviny nabízí optimální prostředí pro uchování jídla Víko je s klipy Tato dóza je vhodná do myčky Skvěle těsní a zajišťuje spolehlivé uzavření obsahu Objem činí 2,4 l Její rozměry dosahují 18 × 16 × 16 cm (vך×h) Průměr činí 16 cm

Ať už ji použijete na cokoli, jedno je jisté. Vnese do vaší kuchyně systematičnost a pořádek. Mluvíme o této skleněné dóze české značky Orion, která je jedním slovem dokonalá. Snad pro svůj jednoduchý leč nadčasový design, kterým zapadne do každého interiéru. Díky ní budete moci přehledně uskladnit často používané suroviny. Věřte, že vám tyto dózy vytvoří i stylovou dekoraci ve vaší kuchyni, jejíž přidanou hodnotou bude funkčnost.

Skleněná dóza IRMA s patentním obloučkovým uzávěrem skvěle poslouží jako dóza na sušené plody, cukrovinky nebo různé drobnosti. Těsnění ze silikonu a patentní drátěný uzávěr víčko pevně drží. Materiál: sklo.

Produkt Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 2,4 l patří do skupiny produktů Dózy na potraviny, vyrábí jej značka ORION, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, 4home.cz, Decodoma.cz, Astoreo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Skladování potravin, je v nabídce značky ORION, v nabídce prodejce Alza.cz, 4home.cz, Decodoma.cz, Astoreo.cz.

Produkt Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 2,4 l patří do skupiny produktů Sušené plody, patří značce ORION, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, 4home.cz, Decodoma.cz, Astoreo.cz.

Produkt Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 2,4 l má přiřazen EAN kód 8592381155599.

Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 2,4 l - parametry produktu

Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 2,4 l - historie ceny a dostupnosti

Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 2,4 l - další zajímavé produkty

Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 2,4 l - jak nakoupit nejvýhodnější?