Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 1,85 l

Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 1,85 l

Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 1,85 l

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 179 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 1,85 l - popis produktu

Skleněné dózy s klipovým zavíráním, silikonovým těsněním a drátovým uzávěrem budou skvělým pomocníkem ve vaší domácnosti. Můžete je využít ke skladování, uchovávání sušených či nakládaných potravin, zavařenin a marmelád.

Materiál: sklo, silikon, kovový drát Rozměry dózy 1,85 l: průměr 15,5 x výška 15,5 cm Rozměry dózy 2,4 l: průměr 16 x výška 18 cm Rozměry dózy 3,4 l: průměr 16 x výška 22,5 cm Rozměry dózy 4,2 l: průměr 16 x výška 28 cm

Dóza ORION Dóza sklo CLIP patent 1,85 l IRMA:Zásadní přednosti produktu ORION Dóza sklo CLIP patent 1,85 l IRMA Dóza s víkem ORION se postará o optimální skladování potravin Napomůže s praktickým uspořádáním domácnosti Udržuje jídlo déle čerstvé Díky ní budete mít potraviny vždy na dosah Praktická kulatá konstrukce dózy Skleněná dóza na potraviny nabízí optimální prostředí pro uchování jídla Víko je s klipy Skvěle těsní a zabezpečí spolehlivé uzavření obsahu Objem činí 1,85 l Nabízí rozměry 15,5 × 15,5 × 15,5 cm (vך×h) Průměr činí 15,5 cm

Skleněná dóza IRMA s patentním obloučkovým uzávěrem skvěle poslouží jako dóza na sušené plody, cukrovinky nebo různé drobnosti. Těsnění ze silikonu a patentní drátěný uzávěr víčko pevně drží. Materiál: sklo.

Tento produkt naleznete ve skupině Dózy na potraviny, vyrábí jej značka ORION, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Decodoma.cz, Astoreo.cz.

Produkt Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 1,85 l patří do skupiny produktů Skladování potravin, je v nabídce značky ORION, v nabídce prodejce Alza.cz, Decodoma.cz, Astoreo.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Sušené plody, patří značce ORION, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Decodoma.cz, Astoreo.cz.

Produkt Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 1,85 l popisuje EAN kód 8592381155582.

Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 1,85 l - parametry produktu

Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 1,85 l - historie ceny a dostupnosti

Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 1,85 l - další zajímavé produkty

Skleněná dóza s klipovým uzávěrem IRMA 1,85 l - jak nakoupit nejvýhodnější?