Small foot Variabilní tyč Pogo ROUND červená

Small foot Variabilní tyč Pogo ROUND červená

Small foot Variabilní tyč Pogo ROUND červená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 825 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Small foot Variabilní tyč Pogo ROUND červená - popis produktu

Dětské hopsadlo Skákací tyč Pogo variabilní:Hra Skákací tyč Pogo je oblíbená moderní hračka pro děti určená ke skákání a hopsání, se kterou si užijí skvělou zábavu jak na hřišti či zahradě, tak i doma. Se skákací hračkou trénují děti svou rovnováhu a výdrž. Skákací tyč se skládá z nasazovacích držáků, vytahovací tyče a sklopných nožních opěr. Dá se snadno převážet, po jejím rozložení na jednotlivé části nezabírá velký prostor. Hračka je vyrobena z kvalitního kovu a je vhodná pro děti od 5 let. Hra Skákací tyč Pogo je oblíbená moderní hračka pro děti určená ke skákání a hopsání, se kterou si užijí skvělou zábavu jak na hřišti či zahradě, tak i doma. Se skákací hračkou trénují děti svou rovnováhu a výdrž. Skákací tyč se skládá z nasazovacích držáků, vytahovací tyče a sklopných nožních opěr. Dá se snadno převážet, po jejím rozložení na jednotlivé části nezabírá velký prostor. Hračka je vyrobena z kvalitního kovu a je vhodná pro děti od 5 let. Se skákací tyčí se děti nudit nebudou a mohou mezi sebou soutěžit, kdo vyskočí výš.Parametry a specifikace:Barevné provedení:ČervenéMateriál:KovRozměry:26 x 6 x 62 cmNosnost:50 kgDoporučený věk:Od 5 letHračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Vstupte do světa radosti a zábavy s touto skákací tyčí Pogo Round! Tato úžasná hračka nejen poskytuje možnost odvážných skoků, ale také přináší radost a podporuje trénink rovnováhy. S vytahovací tyčí, nasazovacími držáky a sklopnými nožními opěrami je skákací tyč snadno přenosná, což ji činí ideálním společníkem pro každodenní dobrodružství vašich malých objevitelů. Hlavní vlastnosti této skákací tyče zahrnují podporu pohybových dovedností a rovnováhy, umožňující dětem trénovat tyto dovednosti formou zábavy. Skládací design usnadňuje přepravu, a pevná konstrukce zajišťuje bezpečné a spolehlivé skákání. Proč nevyzkoušet tyč na skákání a společně se svým dítětem prožít radost z pohybu a zábavy ještě dnes? Specifikace produktu: Maximální zatížení 50 kg Vhodné od 4 let Červené provedení Kvalitní zpracování

Small Foot Tyč Pogo variabilní

Odvažte se k velkým skokům! S touto skákací tyčí je to radost! Vytahovací tyč, nasazovací držáky a sklopné nožní opěry umožní prostorově úsporný transport. Trénovat rovnováhu a výdrž může být i zábavou.

Hlavní vlastnosti:

  • Podporuje pohybové dovednosti a rovnováhu
  • Pevná kostrukce

Parametry:

  • Rozměry: 26x6x62-88 cm
  • Věk: 5+
  • Materiál: kov, plast
  • Nosnost: max 50kg

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky na zahradu, vyrábí jej značka Small foot, Small foot by Legler, je vyroben z materiálu kov, Plast, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz, Alza.cz.

Produkt Small foot Variabilní tyč Pogo ROUND červená lze nalézt mezi produkty ve skupině Hry na zahradě od značky Small foot, Small foot by Legler, materiál je kov, Plast, naleznete ho u prodejce Houseland.cz, Alza.cz.

Produkt Small foot Variabilní tyč Pogo ROUND červená popisuje EAN kód 4020972095077.

Small foot Variabilní tyč Pogo ROUND červená - parametry produktu

Hmotnost1,56 kg
MateriálPlast, Kov
Maximální možná výška88 cm
Minimální možná výška62 cm
Nosnost50 kg
Vhodné od4 let
Hloubka6 cm
Šířka26 cm
Hmotnost1.56 kg
KategoriePláště, Hračky, Hračky na zahradu, Hry na zahradě, Hopsadla
ZnačkaSmall foot, Small foot by Legler
Materiálkov, Plast
E-shopHouseland.cz, Alza.cz
EAN4020972095077

Small foot Variabilní tyč Pogo ROUND červená - historie ceny a dostupnosti

Small foot Variabilní tyč Pogo ROUND červená - další zajímavé produkty

Small foot Variabilní tyč Pogo ROUND červená - jak nakoupit nejvýhodnější?