Small foot Tyč Pogo černá

Small foot Tyč Pogo černá

Small foot Tyč Pogo černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 841 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Small foot Tyč Pogo černá - popis produktu

Dětské hopsadlo Skákací tyč Pogo :Hra Skákací tyč Pogo je oblíbená moderní hračka pro děti určená ke skákání a hopsání, se kterou si užijí skvělou zábavu jak na hřišti či zahradě, tak i doma. Se skákací hračkou trénují děti svou rovnováhu a výdrž. Skákací tyč se skládá z nasazovacích držáků, vytahovací tyče a sklopných nožních opěr. Dá se snadno převážet, po jejím rozložení na jednotlivé části nezabírá velký prostor. Hračka je vyrobena z kvalitního kovu a je vhodná pro děti od 5 let. Hra Skákací tyč Pogo je oblíbená moderní hračka pro děti určená ke skákání a hopsání, se kterou si užijí skvělou zábavu jak na hřišti či zahradě, tak i doma. Se skákací hračkou trénují děti svou rovnováhu a výdrž. Skákací tyč se skládá z nasazovacích držáků, vytahovací tyče a sklopných nožních opěr. Dá se snadno převážet, po jejím rozložení na jednotlivé části nezabírá velký prostor. Hračka je vyrobena z kvalitního kovu a je vhodná pro děti od 5 let. Se skákací tyčí se děti nudit nebudou a mohou mezi sebou soutěžit, kdo vyskočí výš.Parametry a specifikace:Barevné provedení:ČernéMateriál:KovRozměry:26 x 6 x 88 cmNosnost:50 kgDoporučený věk:Od 5 letHračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Chcete, aby vaše děti prožily nezpomenutelné chvíle plné radosti a zábavy? Tyč Pogo je právě tím, co hledáte! Skákání na Pogo tyči je skvělým způsobem, jak zlepšit fyzickou kondici, rozvíjet rovnováhu a vyvinout vytrvalost, a to vše formou zábavy. Pogo tyč je vyrobena z pevných materiálů, které zvládnou náročné skoky a hry vašich dětí. Konstrukce z kovu a praktické nasazovací držáky zajišťují dlouhou životnost této zábavné hračky i po dlouhodobém používání. Skákání na Pogo tyči je nejen o zábavě, ale také o rozvoji tělesné kondice, rovnováhy a koordinace. Podpořte své děti v jejich aktivním životním stylu a objevujte krásu pohybu a zábavy společně s nimi! Specifikace produktu: Vhodné od 4 let Maximální nosnost 50 kg Kvalitní zpracování

Small Foot Tyč Pogo

Odvažte se k velkým skokům!

S touto skákací tyčí je to radost! Nasazovací držáky a sklopné nožní opěry umožní prostorově úsporný transport. Trénovat rovnováhu a výdrž může být i zábavou.

Hlavní vlastnosti:Trénuje rovnováhuPevná konstrukce z kovuSkládací rukojetiNosnost 50 kg

Parametry:

  • Rozměry: 26x6x88 cm, délka pružiny 23 cm
  • Věk: 5+
  • Nosnost: max 50 kg
  • Materiál: kov

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku Small foot, Small foot by Legler, materiál je kov, v nabídce prodejce Houseland.cz, Alza.cz.

Produkt Small foot Tyč Pogo černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky na zahradu, vyrábí jej značka Small foot, Small foot by Legler, je vyroben z materiálu kov, naleznete jej v e-shopu Houseland.cz, Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Hry na zahradě od značky Small foot, Small foot by Legler, materiál je kov, naleznete ho u prodejce Houseland.cz, Alza.cz.

Produkt Small foot Tyč Pogo černá má přiřazen EAN kód 4020972095039.

Small foot Tyč Pogo černá - parametry produktu

Délka pružiny23 cm
Hmotnost1,77 kg
MateriálKov
Nosnost50 kg
Vhodné od4 let
Výška rukojeti88 cm
Hloubka6 cm
Šířka26 cm
Výška88 cm
Hmotnost1.77 kg
KategorieHračky, Hračky pro děti, Hračky na zahradu, Hry na zahradě, Hopsadla
ZnačkaSmall foot, Small foot by Legler
Materiálkov
E-shopHouseland.cz, Alza.cz
EAN4020972095039

Small foot Tyč Pogo černá - historie ceny a dostupnosti

Small foot Tyč Pogo černá - další zajímavé produkty

Small foot Tyč Pogo černá - jak nakoupit nejvýhodnější?