Sisley Hydratační tělový krém prodlužující opálení After Sun (Tan Extender) 200 ml

Sisley Hydratační tělový krém prodlužující opálení After Sun (Tan Extender) 200 ml - popis produktu

Hlavní účinky:Pokožka je okamžitě vláčná a znovu hydratovaná s příjemným pocitem svěžesti po slunění. Vaše opálení je intenzivní a vydrží delší dobu. Složení:Bambucké Máslo: vyživuje, zklidňuje, obnovuje, zjemňuje a chrání;Andiroba: regeneruje a zklidňuje;Stévie: hydratuje;Mochyně Židovská: chrání proti volným radikálům, podporuje kolagenovou syntézu;Vitamin E: bojuje proti volným radikálům;Glycerol: hydratuje;Slunečnicový Olej: zvláčňuje a revitalizuje;Řepkový Olej: zvláčňuje a hýčká;DHA + Erytrulóza: samoopalovací účinek Způsob použití:Po slunění, po návratu z dovolené nanášejte dostatečné množství přípravku a rovnoměrně roztírejte po celém těle. Lze aplikovat i na obličej.Po použití si umyjte ruce. Nezanechává stopy na oblečení.

Péče po opalování Super Soin Après-Soleil se používá na celé tělo. Během krátké chvilky zklidní, hydratuje a osvěží pokožku, která byla vystavená slunci. Díky složení bohatému na látky se zklidňujícím účinkem (olej z karapy guayanské, alfa bisabolol) poskytuje přehřáté pokožce chladivý pocit. Výtažky z bambuckého másla, listu stévie a rostlinný glycerin působí hydratačně a podporují regeneraci. Pokožka se obnovuje, vyživuje a zvláčňuje. Malé množství aktivních látek se samoopalovacím účinkem (DHA a Erythrulose) přirozeně zdůrazní opálený vzhled. Díky tekuté krémové a nemastné struktuře se přípravek velmi rychle vstřebává.

Tělový krém prodlužující opálení After Sun zvláčňuje a hojí pokožku s okamžitým účinkem a přitom prodlužuje vaše opálení. Zklidňuje a zmírňuje pocit horké pokožky, hydratuje ji, zvláčňuje a vyživuje. Tento krém přirozeně zlepšuje vaše opálení, jeho nemastná struktura se rychle absorbuje. Výsledkem je vláčná a znovu hydratovaná pokožka s příjemným pocitem svěžesti, opálení je intenzivní a vydrží delší dobu.

Produkt Sisley Hydratační tělový krém prodlužující opálení After Sun (Tan Extender) 200 ml patří do skupiny produktů Tělový krém, patří značce Sisley, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, SEPHORA.cz, https://www.fann.cz/ a je navržen unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Tělové oleje, patří značce Sisley, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, SEPHORA.cz, https://www.fann.cz/ a je navržen unisex.

Produkt Sisley Hydratační tělový krém prodlužující opálení After Sun (Tan Extender) 200 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Přípravky na opalování, je v nabídce značky Sisley, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, SEPHORA.cz, https://www.fann.cz/ a je určen unisex.

Produkt Sisley Hydratační tělový krém prodlužující opálení After Sun (Tan Extender) 200 ml má přiřazen EAN kód 3473311680419.

Sisley Hydratační tělový krém prodlužující opálení After Sun (Tan Extender) 200 ml - parametry produktu

Sisley Hydratační tělový krém prodlužující opálení After Sun (Tan Extender) 200 ml - historie ceny a dostupnosti

Sisley Hydratační tělový krém prodlužující opálení After Sun (Tan Extender) 200 ml - další zajímavé produkty

Sisley Hydratační tělový krém prodlužující opálení After Sun (Tan Extender) 200 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?