SIMBA - Můj První Smartphone

SIMBA - Můj První Smartphone

SIMBA - Můj První Smartphone

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 184 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SIMBA - Můj První Smartphone - popis produktu

Hračka pro nejmenší Simba Můj první smartphone: V době nejrůznější elektroniky a smartphonů touží i nejmenší děti po svém vlastním mobilním telefonu. Můj první smartphone z dílny výrobce dětských hraček Simba zaujme všechny ratolesti, a to nejen svým barevným designem se spoustou ikonek se zvířátky, notami a dalšími motivy. Především světelné a zvukové efekty zahrnující různé melodie, hlasy zvířátek a další zvuky získají spoustu malých fanoušků ze světa mobilních telefonů. Smartphone vyrobený z kvalitního a zdravotně nezávadného materiálu je vhodný pro děti od 1 roku. Hlavní přednosti Mého prvního smartphonuVeselé barevné provedení ve stylu moderního telefonuSvětelné a zvukové efekty - melodie, hlasy zvířátek a další zvukyKvalitní zdravotně nezávadný materiálZabaví děti na dlouhé hodiny Baterie (součástí balení):2 × 1,5V R03 Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Mobilní telefon pro nejmenší se světelným a zvukovým efektem -  melodie, hlasy zvířátek a další zvuky. Výška telefonu 13,5 cm.

Baterie: 2 x 1,5V R03 (jsou součástí balení)

Věk: 12m+

Produkt SIMBA - Můj První Smartphone patří do skupiny produktů Mobilní telefony, patří pod značku Simba, v nabídce prodejce Market-24.cz, Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Interaktivní hračky, je v nabídce značky Simba, v nabídce prodejce Market-24.cz, Alza.cz.

Produkt SIMBA - Můj První Smartphone je označen EAN kódem 4052351018421.

SIMBA - Můj První Smartphone - parametry produktu

SIMBA - Můj První Smartphone - historie ceny a dostupnosti

SIMBA - Můj První Smartphone - další zajímavé produkty

SIMBA - Můj První Smartphone - jak nakoupit nejvýhodnější?