Simax Láhev na vodu PURE 0,5 l

Simax Láhev na vodu PURE 0,5 l

Simax Láhev na vodu PURE 0,5 l

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 139 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Simax Láhev na vodu PURE 0,5 l - popis produktu

Do ruky padne jako ulitá a veliká je tak akorát, aby se vám vešla do tašky, batohu nebo do stojanu na nápoje v autě. Pevné sklo a dokonale těsnící šroubovací víčko láhev Pure předurčují ke každodennímu používání. Sklo má oproti jednorázovým plastům výhodu v tom, že neabsorbuje pachy z obsahu a při opakovaném využívání nehrozí vylučování nežádoucích chemických sloučenin. Ze skla vám voda bude chutnat o mnoho lépe. Láhev vydrží mytí v myčce na nádobí a můžete ji používat v chladničce.

SHRNUTÍ VLASTNOSTÍ PRODUKTU
  • pevná skleněná láhev na vodu 0,5 l 
  • vyrobeno ze skla Simax odolného proti náhlým změnám teplot
  • plastové víčko s gumovou vložkou 
  • vhodné na studené i horké nápoje
  • lze mýt v myčce na nádobí
  • dodáváno samostatně bez krabičky
INSTRUKCE VÝROBCE
                 

 

Láhev na pití SIMAX Láhev skleněná 0,5l:Láhev na pití SIMAX vám usnadní dodržování správného pitného režimu. S esteticky příjemným vzhledem a funkčním závěrem, který brání jakémukoli úniku, se tato láhev stane tím nejlepším prostředkem pro péči o zdraví a správný životní styl. S jejím objemem 0,5 l můžete mít naprostou jistotu, že budete mít vždy po ruce svou dávku tekutin. Tato skleněná láhev na pití SIMAX udrží chuť nápojů konzistentní a usnadní údržbu. Láhev je vysoká 22 cm. Povedený vzhled doplňuje transparentní provedení. Hlavní vlastnosti láhve na pití SIMAX Láhev skleněná 0,5l Láhev na vodu SIMAX vám pomůže mít pitný režim pod kontrolou S objemem 0,5 l Výrobním materiálem láhve na pití je sklo Výška láhve dosahuje 22 cm

Tento produkt naleznete ve skupině Láhve na pití od značky SIMAX, z materiálu varné sklo, naleznete ho u prodejce Alza.cz, SklenenyShop.cz.

Produkt Simax Láhev na vodu PURE 0,5 l patří do skupiny produktů Láhve na vodu, patří značce SIMAX, z materiálu varné sklo, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, SklenenyShop.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Skleněné láhve, patří pod značku SIMAX, materiálové složení varné sklo, v nabídce prodejce Alza.cz, SklenenyShop.cz.

Produkt Simax Láhev na vodu PURE 0,5 l má přiřazen EAN kód 8593419551284.

Simax Láhev na vodu PURE 0,5 l - parametry produktu

Průměr76 mm
Výška220 mm
Druh sklaautomatická výroba
Objem500 ml
Materiálvarné sklo
KategorieTašky, Batohy, Stojany, Lahve, Vesla, Láhve na pití, Láhve na vodu, Skleněné láhve, Tašky do ruky, Stojany na láhve, Tašky k vodě, Tašky na láhve
ZnačkaSIMAX
Materiálvarné sklo
E-shopAlza.cz, SklenenyShop.cz
EAN8593419551284

Simax Láhev na vodu PURE 0,5 l - historie ceny a dostupnosti

Simax Láhev na vodu PURE 0,5 l - další zajímavé produkty

Simax Láhev na vodu PURE 0,5 l - jak nakoupit nejvýhodnější?