Silikonová forma na pečení PRACNY MIX 20 ks

Silikonová forma na pečení PRACNY MIX 20 ks

Silikonová forma na pečení PRACNY MIX 20 ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Silikonová forma na pečení PRACNY MIX 20 ks - popis produktu

Pečicí forma ORION Forma silikon PRACNY 20 mix ORANZOVA:Patří pečení mezi vaše záliby? Pak byste měli vyzkoušet pečicí formu ORION. Tento typ je ideální na cukroví. Díky této pečicí formě zvládnete upéct až 20 kusů cukroví. Silikonový materiál, ze kterého je pečicí forma vyrobena, disponuje nízkou hmotností a výbornou elasticitou. Určitě vás rozveselí i to, že formu bez obav můžete nechat umýt v myčce. Nejvyšší teplota při které lze použít pečící formu ORION je 220 °C. Nejdůležitější přednosti produktu ORION Forma silikon PRACNY 20 mix ORANZOVA Tato pečicí forma vám pomůže s přípravou oblíbených dobrot Materiálem pečicí formy je silikon Hodí se k vložení do myčky Maximální teplota, při které můžete použít: 220 °C Určení pečící formy ORION: na cukroví

Silikonová forma na pracny  s mixem tvarů, se kterou vám pečení oblíbeného cukroví půjde samo. Forma je lehká, nepřilnavá, skladná, zdravotně nezávadná a neváže pachy z potravin. Upečete v ní najednou 20 kousků, které pak z formy snadno vyjmete. Je vhodná do myčky i mikrovlnné trouby. Je odolná vůči teplotám -40 °C až +220 °C.

Materiál: silikon

Rozměry: 28,5 x 21 x 1,5 cm

Produkt Silikonová forma na pečení PRACNY MIX 20 ks má přiřazen EAN kód 8592381061319.

Silikonová forma na pečení PRACNY MIX 20 ks - parametry produktu

Silikonová forma na pečení PRACNY MIX 20 ks - historie ceny a dostupnosti

Silikonová forma na pečení PRACNY MIX 20 ks - další zajímavé produkty

Silikonová forma na pečení PRACNY MIX 20 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?