Signal Jídelní stůl HERMES

Signal Jídelní stůl HERMES

Signal Jídelní stůl HERMES

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 18 170 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Signal Jídelní stůl HERMES - popis produktu

Jídelní stůl HERMES

Nadčasový jídelní stůl HERMES s unikátním zlatýma nohama a elegantní keramickou deskou je pro vás správnou volbou. Deska jídelního stolu není jen nádherná na pohled, ale také praktická. Je odolná vůči poškrábání a snadno se čistí, což z něj činí ideální volbu pro každodenní používání. Nádherný jídelní stůl HERMES není jen místem, kde se setkáte s rodinou a přáteli, ale také skutečným uměleckým dílem, které zdobí vaši jídelnu. Stůl je dodáván v demontu.

Materiál: keramika ( mramorový efekt), rám ( nerezavějící ocel) Rozměry (ŠxVxD): 90 x 75 x 160 cm Barevné provedení : bílý/zlatá

Upozornění: Váš monitor nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti! Na skla se nevztahuje reklamace, zkontrolujte si je prosím při přebírání!

Produkt Signal Jídelní stůl HERMES lze nalézt mezi produkty ve skupině Jídelní stoly od značky SIGNAL, barevná verze je zlatá, žlutá, naleznete ho u prodejce Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kuchyňské nože, patří pod značku SIGNAL, barevná verze je zlatá, žlutá, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Signal Jídelní stůl HERMES - parametry produktu

BarvaBílá
BarvaŽlutá
Tvar stoluObdélníkový
FunkceBez rozkladu
RozměrVelké 141-170 cm
StylModerní
StylDesignový
KategorieNábytek, Stoly, Jídelní stoly, Kuchyňské nože
ZnačkaSIGNAL
Barvazlatá, žlutá
E-shopMujnabytek.cz

Signal Jídelní stůl HERMES - historie ceny a dostupnosti

Signal Jídelní stůl HERMES - další zajímavé produkty

Signal Jídelní stůl HERMES - jak nakoupit nejvýhodnější?