Rychlovarná konvice Sencor SWK 1502BL

Rychlovarná konvice Sencor SWK 1502BL

Rychlovarná konvice Sencor SWK 1502BL

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Rychlovarná konvice Sencor SWK 1502BL - popis produktu

Rychlovarná konvice je oblíbeným a v současné době téměř nepostradatelným pomocníkem v každé domácnosti. Je určená ke každodennímu používání a tedy je navržena s důrazem na snadnou i praktickou manipulaci. Spotřebič značky Sencor díky svému barevnému provedení bude skvělým doplnkěm každé kuchyně. Vlastnosti: ergonomicky tvarovaná rukojeť oboustranný vodoznak vyjímatelný a omyvatelný filtr pro zachycení nečistot a usazenin bezpečnostní zajištění víka topné dno z nerezové oceli se zakrytou topnou spirálou středový 360° konektor Sunlight světelná kontrolka zapnutí přepínač zapnuto/vypnuto na držadle vysoce kvalitní nerezová ocel zajišťuje dlouhodobou životnost uskladnění síťového kabelu v podstavciTrojnásobné bezpečnostní jištění ochrana proti přehřátí při zapnutí bez vody automatické vypnutí při sejmutí z podstavce automatické vypnutí po dosažení bodu varu

Tento produkt se nachází v kategorii Rychlovarné konvice od značky Sencor, barevné provedení je modrá v nabídce e-shopu 4home.cz.

Produkt Rychlovarná konvice Sencor SWK 1502BL popisuje EAN kód 8590669111312.

Rychlovarná konvice Sencor SWK 1502BL - parametry produktu

Barvamodrá
KategorieRychlovarné konvice
ZnačkaSencor
Barvamodrá
E-shop4home.cz
EAN8590669111312

Rychlovarná konvice Sencor SWK 1502BL - historie ceny a dostupnosti

Rychlovarná konvice Sencor SWK 1502BL - další zajímavé produkty

Rychlovarná konvice Sencor SWK 1502BL - jak nakoupit nejvýhodnější?