SENCOR SVC 45WH-EUE3

SENCOR SVC 45WH-EUE3

SENCOR SVC 45WH-EUE3

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 845 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SENCOR SVC 45WH-EUE3 - popis produktu

Sáčkový vysavač SENCOR SVC 45WH-EUE3:V případě, že sháníte spolehlivého pomocníka, který se postará o každodenní údržbu vašich podlah, doporučujeme vám pořízení sáčkového vysavače Sencor. Hravě zvládne nejrůznější typy povrchů. Prach a další nečistoty se ukládají do vyměnitelného sáčku, který po naplnění vyhodíte a vložíte nový. Jeho hlučnost dosahuje 79 dB, a proto nebude hlasitější než zvuky z rušné ulice. Moderní provedení podtrhuje bílá barva. Hlavní přednosti sáčkového vysavače SENCOR SVC 45WH-EUE3 Sáčkový vysavač Sencor je ideální na všechny typy podlah Typ úklidu: vysávání Ovládání vysavače: na těle Potěší vás možnost upravit úroveň výkonu Standardní výbavou jsou měkčená kolečka Nabízí praktický systém automatického navíjení elektrického kabelu Kabel má dlouhý 5 m Rozměry sáčkového vysavače Sencor jsou 21 × 25,5 × 34,5 cm (vך×h) Dosahuje hmotnosti 3,6 kg Sáčkový vysavač Sencor nabízí rovněž další výbavu pro usnadnění práce Vzhledem k nabízenému příslušenství budete moci svůj sáčkový vysavač Sencor maximálně využít. Jeho měkčená kolečka mají za úkol zamezit poškrábání podlahových krytin. Podle vlastní preference si můžete regulovat jeho sací výkon. Nabízí praktický systém automatického navíjení elektrického kabelu, což usnadňuje jeho úklid a skladování. Klíčem k pohodlnému úklidu je vysavač s adekvátním vybavením Sáčkový vysavač Sencor kombinuje vysoce kvalitní provedení s efektivním odstraňováním prachu. Sáčkový vysavač jednoduše ovládáte za pomoci tlačítek na samotném přístroji. Sáčkový vysavač Sencor se navíc jednoduše udržuje. Stačí jej otřít vlhkým hadříkem nebo houbičkou. Hubice: kombinovaná Nabíjecí výbava: napájecí kabel Příkon: 850 W Hlučnost: 79 dB

Produkt SENCOR SVC 45WH-EUE3 patří do skupiny produktů Sáčkové vysavače od značky Sencor v nabídce e-shopu Alza.cz, Tonerpartner.cz.

Produkt SENCOR SVC 45WH-EUE3 má EAN kód 8590669269150.

SENCOR SVC 45WH-EUE3 - parametry produktu

SENCOR SVC 45WH-EUE3 - historie ceny a dostupnosti

SENCOR SVC 45WH-EUE3 - další zajímavé produkty

SENCOR SVC 45WH-EUE3 - jak nakoupit nejvýhodnější?