Sencor SSC 3001YL parní čistič

Sencor SSC 3001YL parní čistič

Sencor SSC 3001YL parní čistič

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sencor SSC 3001YL parní čistič - popis produktu

Parní čistič je perfektní pomocník pro čištění především tvrdých povrchů jako jsou dlaždice, varná deska nebo sklo. Odstraňuje až 99 % běžných bakterií, skvrny, vodní kámen, mastnotu a jiné nečistoty. Parní čistič je velmi skladný díky kompaktnímu designu a odnímatelným nástavcům. Jedná se o plně ekologický výrobek, protože nepotřebuje žádné chemické přípravky.Použití: podlahy, armatury, umyvadla, obkladové dlaždice, okna, zrcadla, digestoře, varné desky, trouby, grily, grilovací nářadí, oděvy, čalounictví, interiér auta, hračkyŠiroká škála příslušenství: základní rovná tryska zahnutá tryska ohebná hadice hlavice mini mopu s krycí tkaninou kulatý kartáč čistič oken/zrcadelTechnické parametry a specifikace: nahřátí vody za 2,5 min zaručuje velmi rychlý start snadná ovladatelnost pro příjemné používání dětská pojistka zamezující nechtěné či neoprávněné spuštění bezpečnostní ventil chránící před opařením párou hliníkový boiler pro minimální celkovou hmotnost nálevka a odměrka pro snadné doplňování vody světelná kontrolka stavu zapnutí napětí a kmitočet: 220-240 V, 50/60 Hz maximální tlak: 3 Bar délka napájecího kabelu: 4 m

Tento produkt se nachází v kategorii Varné desky, patří pod značku Sencor, barevná verze je žlutá.

Produkt Sencor SSC 3001YL parní čistič lze nalézt mezi produkty ve skupině Vysokotlaké čističe, patří pod značku Sencor, v barevné verzi žlutá.

Tento produkt naleznete ve skupině Parní čističe, je v nabídce značky Sencor, v barevné verzi žlutá.

Produkt Sencor SSC 3001YL parní čistič označuje EAN kód 8590669176083.

Sencor SSC 3001YL parní čistič - parametry produktu

Sencor SSC 3001YL parní čistič - historie ceny a dostupnosti

Sencor SSC 3001YL parní čistič - další zajímavé produkty

Sencor SSC 3001YL parní čistič - jak nakoupit nejvýhodnější?