Ochlazovač vzduchu SENCOR SFN 9011SL #606938

Ochlazovač vzduchu SENCOR SFN 9011SL #606938

Ochlazovač vzduchu SENCOR SFN 9011SL #606938

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 909 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ochlazovač vzduchu SENCOR SFN 9011SL - popis produktu

Do létem rozpálených domovů je skvělý ochlazovač vzduchu SENCOR SFN 9011SL. Kromě ochlazovače v sobě kombinuje i funkci ventilátoru a zvlhčovače vzduchu. Funkce ochlazovače  ochladí efektivně a úsporně vzduch ve větší místnosti. Funkce zvlhčovače pomůže v domovech, které trápí suchý vzduch, zejména pak alergikům. Zvlhčený vzduch prospívá lidskému zdraví, zlepšuje krevní oběh a imunitu. Ochlazovač je vybavený 3 režimy (Normal, Natural, Sleep) ve 3 rychlostech. Mód Natural je doplněný o funkci přírodního vánku. Režim Sleep nabízí možnost automatického přechodu na nižší stupeň po 30 minutách tak, abyste ve spánku neprochladli. LED displej s modrým podsvícením ukazuje zbytkový čas při aktivovaném časovači, který můžete nastavit až na 7,5 hodiny po půlhodinových krocích. Přístroj disponuje pohodlným dálkovým ovládáním. Díky integrovaným madlům a kolečkům se s ním snadno manipuluje. Čelní mřížka umožňuje aktivaci automatického otáčení.Příkon: 110 W. Hlučnost: 66 dB. Rozměry: šířka 40,8 cm, hloubka 28,2 cm, výška 88,9 cm. Hmotnost: 7,2 kg. Součástí balení jsou 2 chladicí náplně. Ochlazovač vzduchu SENCOR SFN 9011SLZpříjemní pobyt ve vyhřátých místnostechSnadná manipulace i obsluha3 funkce: ventilátor, ochlazovač, zvlhčovač vzduchu3 provozní módy: Normal, Natural (s funkcí přírodního vánku v různých rychlostech), Sleep (snižuje riziko prochladnutí při spánku, možnost automatického přechodu na nižší rychlost)3 rychlosti (nízká, střední, vysoká)Dálkové ovládáníLED displej s modrým podsvícenímUkazatel zbývajícího času nastaveného časovače (0,5 – 7,5 hod v krocích po 0,5 hod)Čelní mřížka s možností aktivace automatického otáčeníOmyvatelný prachový filtrSpeciální vodní filtrVyjímatelná nádržka na vodu (objem 5,5 l)Ukazatel vodní hladinyPoužití 2 chladících náplní (jsou součástí balení)Automatické vypnutí zvlhčování nebo ochlazování při prázdné nádržceZvlhčovací/chladicí okruh s vodním čerpadlemIntegrovaná postranní madla, 4 pojezdová kolečkaDržáky pro navinutí síťového kabelu (zadní část přístroje)Prostor pro uložení dálkového ovládání (zadní část přístroje)Příkon 110 WHlučnost 66 dBMaximální průtok ventilátoru: 13,33 m³/minProvozní hodnota 0,23 (m³/min)/WSpotřeba energie v pohotovostním režimu 0,19 WMaximální rychlost proudění vzduchu 3,37 m/sHmotnost 7,2 kg

Stojanový ventilátor Sencor SFN 9011SL se třemi rychlostmi a čtyřmi funkcemi dokáže vzduch ochladit i zvlhčit. Součástí ventilátoru je i dálkové ovládání, takže můžete ventilátor ovládat pohodlně z pohovky. Větrák má možnost automatické horizontální rotace a to v úhlu 90°, samozřejmě s možností vypnutí a nastavitelným úhlem sklonu. Dále má přední i zadní ochrannou mřížku z kovu, protiskluzové nožičky, disponuje ochranou proti přehřátí a LED displejem s modrým podsvícením. Při plném výkonu dosahuje hlučnost 66 dB. Další vlastnosti a příslušenství ventilátoru: čelní mřížka s možností aktivace automatického otáčení pro rovnoměrnou distribuci vzduchu, omyvatelný prachový filtr, speciální vodní filtr, vyjímatelná nádržka na vodu o objemu 5,5 l, ukazatel vodní hladiny, možnost použití dvou chladicích náplní, automatické vypnutí zvlhčování/ochlazování v případě prázdné nádržky, integrovaná postranní madla a 4 pojezdová kolečka pro snadnou manipulaci.Funkce: letní ventilátor zvlhčovač vzduchu ochlazovač vzduchu 3 provozní módy: Normal Natural (tzv. funkce „přírodního vánku“ – kombinují se různé rychlosti) Sleep (minimalizuje riziko prochladnutí z průvanu při spánku) - režim „Sleep“ nabízí možnost automatického přechodu na nejnižší rychlost): po 30 minutách provozu ze střední rychlosti po 30 minutách provozu z vysoké rychlosti na střední, po dalších 30 minutách na nízkou

Produkt Ochlazovač vzduchu SENCOR SFN 9011SL #606938 patří do skupiny produktů Zvlhčovače vzduchu od značky Sencor, barevné provedení je stříbrná v nabídce e-shopu 4home.cz, Tonerpartner.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Ochlazovače vzduchu od značky Sencor, barevné provedení je stříbrná v nabídce e-shopu 4home.cz, Tonerpartner.cz.

Produkt Ochlazovač vzduchu SENCOR SFN 9011SL #606938 popisuje EAN kód 8590669138197.

Ochlazovač vzduchu SENCOR SFN 9011SL - parametry produktu

Ochlazovač vzduchu SENCOR SFN 9011SL - historie ceny a dostupnosti

Ochlazovač vzduchu SENCOR SFN 9011SL - další zajímavé produkty

Ochlazovač vzduchu SENCOR SFN 9011SL - jak nakoupit nejvýhodnější?