SENCOR KALKULAČKA SEC 106 BU

SENCOR KALKULAČKA SEC 106 BU

SENCOR KALKULAČKA SEC 106 BU

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 113 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SENCOR KALKULAČKA SEC 106 BU - popis produktu

Společnost Sencor patří mezi známé výrobce dostupné spotřební elektroniky a kancelářského vybavení. Do širokého portfolia tohoto výrobce patří také dostatečný počet modelů kalkulaček různého zaměření – školní, vědecké, kapesní, stolní či s tiskem. V takto široké nabídce má možnost výběru každý uživatel a zajisté nalezne ten nejvhodnější model pro své potřeby. Školní kalkulačka Sencor SEC 106 BU se vyznačuje přehledným zpracováním funkcí, 10místným displejem, praktickým zasouvacím pouzdrem pro zvýšenou ochranu a vědeckými funkcemi. Je vybavena 56 vědeckými funkcemi, které zahrnují trigonometrické a hyperbolické funkce, logaritmické a exponenciální funkce, převody souřadnic a úhlů, mocniny a odmocniny, statistické výpočty, nebo binární, oktální, hexadecimální výpočty. Nechybí jí ani nezávislá paměť a možnost automatického vypnutí. Kalkulačka má duální napájení a disponuje také automatickým vypnutím. Její rozměry činí 80 x 130 x 12 mm a váha 80 g. Provedena je v černé barvě s modrým okrajem.

Produkt SENCOR KALKULAČKA SEC 106 BU lze nalézt mezi produkty ve skupině Spotřební elektronika, vyrábí jej značka Sencor, naleznete ho u prodejce Tonerpartner.cz, KnihyDobrovsky.cz.

Produkt SENCOR KALKULAČKA SEC 106 BU je označen EAN kódem 8590669215591.

SENCOR KALKULAČKA SEC 106 BU - parametry produktu

SENCOR KALKULAČKA SEC 106 BU - historie ceny a dostupnosti

SENCOR KALKULAČKA SEC 106 BU - další zajímavé produkty

SENCOR KALKULAČKA SEC 106 BU - jak nakoupit nejvýhodnější?