Sencor SCG 2051BK kávomlýnek, černá

Sencor SCG 2051BK kávomlýnek, černá

Sencor SCG 2051BK kávomlýnek, černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sencor SCG 2051BK kávomlýnek, černá - popis produktu

Mlýnek na kávu SENCOR SCG 2051BK kávomlýnek: Tento jedinečný elegantní pomocník do každé kuchyně usnadní nejen mletí zrnkové kávy, ale i ořechů, bylinek, máku a dalšího koření. Elektrický mlýnek na kávu SENCOR SCG 2051BK černý perfektně rozemele kávová zrna díky speciálnímu tříštivému noži z nerezové oceli. Nastavení jemnosti namleté kávy závisí pouze na délce mletí. Kávomlýnek SENCOR je vybaven zásobníkem až na 60 g kávy a vy tak snadno a rychle můžete připravit 12 šálků. Velké tlačítko pro spuštění chodu mlýnku s maximálním výkonem 150 W zaručuje jednoduchou obsluhu. Černý mlýnek na zrnkovou kávu je navíc opatřen protiskluzovými nožkami pro stabilní mletí. Nechybí mu ani bezpečnostní pojistka proti spuštění bez uzávěru a možnost uskladnit napájecí kabel v podstavci. Malý, ale za to výkonný a praktický - to je mlýnek na kávu Sencor! Co oceníte u mlýnku na kávu SENCOR SCG 2051BKmlýnek Sencor ideální na kávu, ořechy, bylinky, mák a další kořenírovnoměrné mletí díky nerezovému tříštivému nožizásobník na 60 g zrnkové kávyčím delší mletí, tím jemnější kávajednoduchá obsluhakávomlýnek Sencor je vybaven protiskluzovými nožkamibezpečnostní pojistkaelegantní a moderní design v černé barvě

Kávomlýnek SENCOR najednou umele přibližně 60 g kávových zrnek, což je množství vhodné k přípravě až 12 šálků kávy. Znamenité využití najde i při mletí ořechů, máku, koření a bylin. Speciální nerezový tříštivý nůž rozemele kávu a jiné suroviny rovnoměrně. Snadné nastavení jemnosti umleté kávy v závislosti na délce mletí. Velké bezpečnostní tlačítko umožňuje snadnou obsluhu.Bezpečnostní pojistka proti spuštění kávomlýnku bez uzávěruZásobník až na 60 g gramů kávových zrn vhodných k přípravě až 12 šálků kávyDlouhodobá životnost a jednoduchá údržba díky zásobníku a tříštivému noži z nerezuProtiskluzové nožky pro snadné a stabilní mletíUskladnění síťového kabelu přímo v podstavciPříkon 150 WHlučnost 85 dBDélka síťového kabelu 95 cmRozměry (šířka × hloubka × výška): 116 × 116 × 176 mmHmotnost 770 gNapětí a kmitočet 220-240 V, 50/60 Hz  

Produkt Sencor SCG 2051BK kávomlýnek, černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Zrnková káva, patří značce Sencor, barevná verze je černá, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Tonerpartner.cz, 4home.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Příprava kávy, je v nabídce značky Sencor, barevná verze je černá v nabídce e-shopu Alza.cz, Tonerpartner.cz, 4home.cz.

Produkt Sencor SCG 2051BK kávomlýnek, černá patří do skupiny produktů Mletá káva, patří pod značku Sencor, barevná verze je černá v nabídce e-shopu Alza.cz, Tonerpartner.cz, 4home.cz.

Produkt Sencor SCG 2051BK kávomlýnek, černá má přiřazen EAN kód 8590669215034.

Sencor SCG 2051BK kávomlýnek, černá - parametry produktu

Sencor SCG 2051BK kávomlýnek, černá - historie ceny a dostupnosti

Sencor SCG 2051BK kávomlýnek, černá - další zajímavé produkty

Sencor SCG 2051BK kávomlýnek, černá - jak nakoupit nejvýhodnější?