Kávovar na překapávanou kávu SENCOR 1,8 l #604470

Kávovar na překapávanou kávu SENCOR 1,8 l #604470

Kávovar na překapávanou kávu SENCOR 1,8 l #604470

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kávovar na překapávanou kávu SENCOR 1,8 l - popis produktu

Kávovar na překapávanou kávu SENCOR dokáže připravit najednou až 15 šálků kávy. Je však i ideální pro přípravu čaje. Ohřívací deska je nepřilnavá a dokáže udržet optimální teplotu připravených nápojů. Pokud je konvice vyjmuta z přístroje, pojistný ventil okamžitě ukončí odkapávání nápoje. Kávovar je vybavený vyjímatelným, omyvatelným a trvalým filtrem, který lze nahradit používáním jednorázových filtrů velikosti 4. Ochrana proti přehřátí LCD display s funkcemi Nádoba o objemu 1,8 l Skleněná konvice (1,8 l) s praktickým uzavíratelným víčkem Tepelně izolovaná rukojeť konvice Označení hladiny vody na nádobě a konvice s indikací počtu šálků Indikátor množství vody Hlavní spínač s indikátorem napájení Neklouzavá základna Příkon 1 000 W Délka napájecího kabelu 0,8 m Rozměry 215 x 205 x 325 mm Hmotnost 1,6 kg Snadné čištění                

Elegantní kávovar Sencor, ideální pro přípravu až 15 šálků kávy najednou. Výrobek rovněž nabízí možnost vaření čaje. Vaše spokojenost je zajištěna nejen decentním designem, ale také výbavou a snadným ovládáním. Skleněná konvice o objemu 1,8 l má praktické uzavíratelné víčko a tepelně izolovanou rukojeť. Kávovar je navíc opatřen nepřilnavou ohřívací deskou pro udržení optimální teploty servírovaných nápojů.Vlastnosti a specifikace: vyjímatelný omyvatelný trvalý filtr možnost použití jednorázových papírových filtrů (velikost 4) pojistný ventil proti odkapávání okamžitě ukončí odkapávání nápoje, je-li konvice vyjmuta z přístroje označení hladiny vody na nádobě a konvice s indikací počtu šálků indikátor množství vody neklouzavá základna snadné čištění hlavní spínač s indikátorem napájení ochrana proti přehřátí délka napájecího kabelu - 0,8 m

Tento produkt se nachází v kategorii Příprava kávy, je v nabídce značky Sencor, barevná verze je černá v nabídce e-shopu Astoreo.cz.

Produkt Kávovar na překapávanou kávu SENCOR 1,8 l #604470 lze nalézt mezi produkty ve skupině Automatická espressa, je v nabídce značky Sencor, barevná varianta je černá, v nabídce prodejce Astoreo.cz.

Produkt Kávovar na překapávanou kávu SENCOR 1,8 l #604470 má EAN kód 8590669220830.

Kávovar na překapávanou kávu SENCOR 1,8 l - parametry produktu

Kávovar na překapávanou kávu SENCOR 1,8 l - historie ceny a dostupnosti

Kávovar na překapávanou kávu SENCOR 1,8 l - další zajímavé produkty

Kávovar na překapávanou kávu SENCOR 1,8 l - jak nakoupit nejvýhodnější?