Eliptical pro děti FT02 SEDCO Air Walker

Eliptical pro děti FT02 SEDCO Air Walker

Eliptical pro děti FT02 SEDCO Air Walker

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 289 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Eliptical pro děti FT02 SEDCO Air Walker - popis produktu

ELIPTICAL MECHANICKY PRO DĚTI FT02 SEDCOTento mechanický rotoped patří do kolekce posilovacích strojů určených dětem od 4 do 8 let s nosností do 60 kg. Jedná se o naprostý hit, díky kterému se Vaše děti naučí správné koordinaci pohybu a navíc je zábavnou formou přimějí k pohybové aktivitě. Vhodné pro první kroky dětí ve sportu - výuku a rozvoj koordinace pohybů. Skvělý doplněk pro dětské koutky ve fitness centrech, ale i pro domácí užití. Pohyb je od nepaměti naprosto přirozenou a nedílnou součástí mladého života každého člověka. 

Technický popis:- výrobce SEDCO- barva žluto/modro/červený- velikost 68 x 41 x 85 cm- vhodné pro první kroky dětí ve sportu, výuku a rozvoj koordinace pohybů- super doplněk pro dětské koutky ve fitness centrech- věk: od 4 do 8 let- nosnost: do 60 kg- hmotnost: 12 kg- atest EN71

 

Eliptical pro děti SEDCO FT02 Mechanický eliptical - air walker pro děti od 4 do 8 let s nosností do 60 kg. Vhodné pro první kroky dětí ve sportu - výuku a rozvoj koordinace pohybů. Skvělý doplněk pro dětské koutky ve fitness centrech, ale i pro domácí užití. Pohyb je od nepaměti naprosto přirozenou a nedílnou součástí mladého života každého člověka. V dnešní uspěchané době, kdy mají děti problém zvládat 2 hodiny tělocviku týdně je ideální pořídit malému sportovci posilovací stroj do jeho pokoje. Kromě sportování na čerstvém vzduchu je vhodné protáhnout si tělo i v teple domova. Místo návštěvy fast foodu může malý sportovec věnovat půl hodiny cvičení a snižovat tak hladinu krevního cukru a vyhnout se v dnešní době tolik rozšířené dětské obezitě. Mějte své děti při cvičení doma pod kontrolou a neposílejte je do drahých fitcenter, kde jim hrozí zranění nevhodným posilováním. Dětský fitness přístroj vybírejte podle sportovních aktivit, kterým se Vaše dítě bude chtít dále věnovat. Technická data: - nosnost do 60 kg - atest EN71 - rozměry: 68 x 41 x 85 cm - rozměr nášlapné části: 10,5x26 cm - výška od nášlapu po úchyty rukojeti: 72 cm - hmotnost 12 kg

Tento produkt naleznete ve skupině Eliptické trenažéry, patří pod značku Sedco, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Eliptical pro děti FT02 SEDCO Air Walker patří do skupiny produktů Posilovací trenažéry, vyrábí jej značka Sedco, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Eliptical pro děti FT02 SEDCO Air Walker je označen EAN kódem 8595096680301.

Eliptical pro děti FT02 SEDCO Air Walker - parametry produktu

Nosnostméně než 130 kg
Hmotnost12 kg
KategorieFitness, Trenažéry, Rotopedy, Eliptické trenažéry, Posilovací trenažéry
ZnačkaSedco
E-shopAlza.cz
EAN8595096680301

Eliptical pro děti FT02 SEDCO Air Walker - historie ceny a dostupnosti

Eliptical pro děti FT02 SEDCO Air Walker - další zajímavé produkty

Eliptical pro děti FT02 SEDCO Air Walker - jak nakoupit nejvýhodnější?