Houpací křeslo SEDCO STRIPS/COLOR s opěrkami - různé varianty Varianta: žlutá/modrá

Houpací křeslo SEDCO STRIPS/COLOR s opěrkami - různé varianty Varianta: žlutá/modrá

Houpací křeslo SEDCO STRIPS/COLOR s opěrkami - různé varianty Varianta: žlutá/modrá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 615 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Houpací křeslo SEDCO STRIPS/COLOR s opěrkami - různé varianty Varianta: žlutá/modrá - popis produktu

Houpací křeslo SEDCO STRIPS - COLOR s podpěrkamiIdeální společník pro odpočinek nejen na zahradě, ale i kdekoliv v přírodě. Máte v zahradě rozložitý strom, který vrhá chladivý stín nebo si chcete jen užít na letním slunci? Pak si na zahradu zajistět zavěste houpací křeslo Sedco. Uvolněte se a relaxujte. Houpací křeslo je vyrobeno z kvalitního, ale přitom velmi pevného, polyesteru, díky čemuž budete cítit absolutní pohodlí. Kvalitní materiál spolu s pevnou dřevěnou konstrukcí zaručují dlouhou životnost a bezpečné užívání. Další výhodou jsou také komfortní dřevěné opěrky pod ruce, které Vám zajistí dodatečný komfort při Vašem odpočinku. 

Technický popis:- Výrobce: Sedco- Materiál: Polyester- Barevné provedení: dle výběru- Nosnost: 100 kg- Se závěsným kruhem- Celková délka produktu: 100 cm- Šířka: 56 cm

 

Závěsné křeslo SEDCO Závěsné křeslo Strips/color s opěrkami vícebarevná:Rádi byste si po náročném dni odpočinuli a nabrali sil? Závěsné křeslo Sedco se vám zalíbí na první pohled. Nevšedním způsobem díky němu oživíte terasu, pergolu nebo prostor vašeho domu. Opěrka zad včetně sedáku byly zhotoveny z kvalitního materiálu, jakým je textil. Může se pochlubit nosností až 100 kg. Hmotnost výrobku činí 2,5 kg. Klíčové přednosti závěsného křesla SEDCO Houpací křeslo Strips/color s opěrkami vícebarevná Závěsné houpací křeslo Sedco je balzámem pro duši po náročném dni Disponuje nosností až 100 kg Opěrka zad včetně sedáku byly zhotoveny z kvalitního materiálu, jakým je textil

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní křesla, patří pod značku Sedco, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Houpací křeslo SEDCO STRIPS/COLOR s opěrkami - různé varianty Varianta: žlutá/modrá patří do skupiny produktů Houpací sítě od značky Sedco, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Houpací křesla, je v nabídce značky Sedco v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Houpací křeslo SEDCO STRIPS/COLOR s opěrkami - různé varianty Varianta: žlutá/modrá označuje EAN kód 8595096643788.

Houpací křeslo SEDCO STRIPS/COLOR s opěrkami - různé varianty Varianta: žlutá/modrá - parametry produktu

Houpací křeslo SEDCO STRIPS/COLOR s opěrkami - různé varianty Varianta: žlutá/modrá - historie ceny a dostupnosti

Houpací křeslo SEDCO STRIPS/COLOR s opěrkami - různé varianty Varianta: žlutá/modrá - další zajímavé produkty

Houpací křeslo SEDCO STRIPS/COLOR s opěrkami - různé varianty Varianta: žlutá/modrá - jak nakoupit nejvýhodnější?