HAPPY GREEN Polstr na houpačku textilní, zelený

HAPPY GREEN Polstr na houpačku textilní, zelený

HAPPY GREEN Polstr na houpačku textilní, zelený

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

HAPPY GREEN Polstr na houpačku textilní, zelený - popis produktu

Polstr HAPPY GREEN Polstr na houpačku textilní, zelený: Venku je horko k zalknutí a vy byste sebou nejraději plácli na zahradě do vaší oblíbené houpačky? Pokud ji však nemáte vybavenou kvalitním polstrem, je čas to změnit. HAPPY GREEN sedák na houpačku je ideální pro všechny vyznavače absolutního pohodlí. Tmavě zelený sedák HAPPY GREEN je tvořen z prodyšné tkaniny z polyesteru pro zajištění vašeho absolutního pohodlí. Polstr HAPPY GREEN velmi lehce zařídí, že se ze své oblíbené zahradní houpačky už nikdy nebudete chtít zvednout.  Klíčové vlastnosti HAPPY GREEN zeleného sedáku na houpačkuProdyšný textilní postr Tmavě zelené provedeníPolstr HAPPY GREEN je vyroben z odolné tkaninyRozměry:93  × 114 cm

Také už vám dosluhuje polstr na vaší oblíbené zahradní houpačce? Udělejte si radost a pořiďte si nový! Náhradní 3místný sedák na zahradní houpačku v zelené barvě je vyroben z kvalitního textilenu.

V naší nabídce si můžete vybrat další náhradní příslušenství k zahradní houpačce.

 

Materiál: textilen 140 g/m2

Rozměr: 93 x 114 cm

 Textilní sedák na houpačku v tmavě zelené barvě je vhodný zejména pro houpačky Stripy. Sedák je potřeba navléknout na konstrukci houpačky.

Produkt HAPPY GREEN Polstr na houpačku textilní, zelený patří do skupiny produktů Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Happy Green, barevná varianta je zelená, naleznete jej v e-shopu Decodoma.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sedací nábytek, je v nabídce značky Happy Green, barevná varianta je zelená v nabídce e-shopu Decodoma.cz.

Produkt HAPPY GREEN Polstr na houpačku textilní, zelený patří do skupiny produktů Zahradní sedáky, patří pod značku Happy Green, barevné provedení je zelená, v nabídce prodejce Decodoma.cz.

Produkt HAPPY GREEN Polstr na houpačku textilní, zelený má přiřazen EAN kód 8591022330234.

HAPPY GREEN Polstr na houpačku textilní, zelený - parametry produktu

HAPPY GREEN Polstr na houpačku textilní, zelený - historie ceny a dostupnosti

HAPPY GREEN Polstr na houpačku textilní, zelený - další zajímavé produkty

HAPPY GREEN Polstr na houpačku textilní, zelený - jak nakoupit nejvýhodnější?