Scheppach Air Force 3

Scheppach Air Force 3

Scheppach Air Force 3

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Scheppach Air Force 3 - popis produktu

Kompresor Scheppach

Kompresor Scheppach AIR FORCE 3 je praktický, skladný, lehký, výkonný a bohatě vybavený pomocník vhodný do každé domácnosti, chaty, karavanu nebo lodě. Díky velkému množství různých koncovek, silnému motoru a vysokému pracovnímu tlaku si hravě poradí s foukáním pneumatik motocyklů, kol, aut, terénních čtyřkolek, míčů, matrací, nafukovacích člunů, raftů apod. Veškeré příslušenství, včetně elektrického kabelu, spirálové 3 m tlakové hadice, pistole s manometrem a devíti různých koncovek je chytře ukryto uvnitř kompresoru, takže se Vám nic neztratí. Pohodlné madlo usnadní přenášení. Kompresor je vybavený nejmodernějším motorem s bezolejovou technologií. Kontrola oleje, jeho doplňování nebo výměna tak vůbec není potřeba a kompresor je tak vždy připravený odvést svoji práci. Jeho rozměry a váha pouhých 5,5 kg ho rovněž předurčují k využití při stanování, kempování a jiných outdoorových aktivitách.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí adaptér/kabel.

Kompresor Scheppach Air Force 3: Spolehlivý bezolejový kompresor Scheppach Air Force 3 vyniká kompaktními rozměry a je ideálním řešením pro domácí použití nebo pro uživatele oceňující zejména snadnou mobilitu přístroje. Díky nízké hmotnosti a praktickému madlu je k ní předurčen. Vertikální postavení přístroje nezabere mnoho místa a je tak vhodný i do menších prostor. Základ tvoří výkonný elektromotor s příkonem 1 100 W, jehož zásluhou je vysoký pracovní tlak až 8 barů a sací výkon 180 l/min. Součástí tohoto modelu je velké množství koncovek, díky čemuž hravě nafoukáte nejen pneumatiky automobilů a motocyklů, ale hravě zvládnete nafoukat matrace, čluny, míče a jiné. Přívodní šňůra, 3m tlaková hadice a veškeré příslušenství je hezky ukryto uvnitř kompresoru. O snadné přenášení se pak stará praktické madlo. Klíčové vlastnosti kompresoru Scheppach Air Force 3Bezolejový kompresor pro širokou škálu využitíVysoký pracovní tlak až 8 barůPříkon 1 100 WKompaktní rozměry kompresoru Široká škála příslušenství a nástavcůPraktické madloNízká hmotnost - pouhých 5,5 kg

Produkt Scheppach Air Force 3 má EAN kód 4046664068365.

Scheppach Air Force 3 - parametry produktu

Scheppach Air Force 3 - historie ceny a dostupnosti

Scheppach Air Force 3 - další zajímavé produkty

Scheppach Air Force 3 - jak nakoupit nejvýhodnější?