SAWYER Sawyer Mini, modrý/zelený duo pack, 450ml

SAWYER Sawyer Mini, modrý/zelený duo pack, 450ml

SAWYER Sawyer Mini, modrý/zelený duo pack, 450ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 847 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SAWYER Sawyer Mini, modrý/zelený duo pack, 450ml - popis produktu

Tento popis byl strojově přeložen z původního textu.Sawyer MINI je nejlehčí a nejmenší cestovní filtr na světě. Je skvělým společníkem pro kempování a turistiku a je ideálním doplňkem nouzového balíčku, pokud cestujete do exotických zemí.S tímto filtrem můžete pít vodu přímo ze zdroje pomocí přiloženého sáčku a brčka. Můžete jej také připojit k hadičce z hydrovaku nebo jej připevnit k PET lahvi. Dokáže přefiltrovat až 379 000 litrů vody.Filtr využívá dutá mikrovlákna, která tvoří membránu s maximální velikostí pórů 0,1 mikronu. Dokáže zachytit mikroplasty a bakterie, jako je salmonela, cholera nebo E. coli. Celková hmotnost filtru je pouhých 37 gramů. Díky tomu, že se dá srolovat do malého balíčku, nezabere v batohu téměř žádné místo. Jeho tvar je ideální do ruky a je kdykoli připraven k použití. Filtr je vyroben v USA.Objem:Objem 450 mlŽivotnost filtru: 379 000 litrůHmotnost:37gBalení obsahuje:Balení obsahuje: 2x filtr MINI2x brčko na vodu2x čisticí stříkačka2x sáček na vodu o objemu 450 ml

Produkt SAWYER Sawyer Mini, modrý/zelený duo pack, 450ml patří do skupiny produktů Dezinfekce vody od značky Sawyer, v barevné verzi modrá, naleznete ho u prodejce Waragod.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Cestovní filtry, je v nabídce značky Sawyer, v barvě modrá v nabídce e-shopu Waragod.cz.

SAWYER Sawyer Mini, modrý/zelený duo pack, 450ml - parametry produktu

BarvaModrá
PohlavíUnisex
Věková skupinaPro dospělé
KategorieZelenina, Kempování, Dezinfekce, Dezinfekce vody, Cestovní filtry
ZnačkaSawyer
Barvamodrá
E-shopWaragod.cz

SAWYER Sawyer Mini, modrý/zelený duo pack, 450ml - historie ceny a dostupnosti

SAWYER Sawyer Mini, modrý/zelený duo pack, 450ml - další zajímavé produkty

SAWYER Sawyer Mini, modrý/zelený duo pack, 450ml - jak nakoupit nejvýhodnější?