Savage Gear Gumová nástraha Craft Bleak Minnow Olive Hot Orange

Savage Gear Gumová nástraha Craft Bleak Minnow Olive Hot Orange

Savage Gear Gumová nástraha Craft Bleak Minnow Olive Hot Orange

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 33 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Savage Gear Gumová nástraha Craft Bleak Minnow Olive Hot Orange - popis produktu

Tato nástraha, která vychází z tvaru těla Bleak Minnow a je vyrobena s dokonalými detaily, je ideální pro nastražení na jigové hlavičky nebo háčky EWG weedless. Tato nástraha, která vychází z tvaru těla Bleak Minnow a je vyrobena s dokonalými detaily, je ideální pro nastražení na jigové hlavičky nebo háčky EWG weedless. Štíhlý profil těla je ideální pro rychlé vedení ve vodě a v silných proudech a přitom stále zajišťuje vysokou chytlavost. Poskytuje nepřehlédnutelnou kopavou akci při navíjení i klesání Je to nesmírně univerzální nástraha, na kterou lze chytat okouny, candáty, štiky, pstruhy a další druhy ryb. Štíhlé tělo Atraktivní kopavá akce Navrženo pro jigové hlavičky i montáže EWG Speciální technologie nanesení barev Vůně vyvolávající záběr

Produkt Savage Gear Gumová nástraha Craft Bleak Minnow Olive Hot Orange patří do skupiny produktů Nástrahy na ryby, patří pod značku Savage Gear, v nabídce prodejce Chytapust.cz.

Savage Gear Gumová nástraha Craft Bleak Minnow Olive Hot Orange - parametry produktu

Savage Gear Gumová nástraha Craft Bleak Minnow Olive Hot Orange - historie ceny a dostupnosti

Savage Gear Gumová nástraha Craft Bleak Minnow Olive Hot Orange - další zajímavé produkty

Savage Gear Gumová nástraha Craft Bleak Minnow Olive Hot Orange - jak nakoupit nejvýhodnější?